Novosti Sport Događanja

Kurilovec za kraj poražen od slavljenika Dubrave

03.06.2019. / Sportska redakcija

Nogometaši Kurilovca porazom na Grana Klaki od Dubrave Tim kabel koja se nakon 24 godine vraća u 2. HNL zaključili su uspješnu sezonu u kojoj je na kraju zauzeto peto mjesto s 55 bodova na kontu. Osim sjajnog prvenstvenog uspjeha, Kurilovčani su ove sezone izborili i finale Kupa Nogometnog saveza Zagrebačke županije, čime je iza mlade momčadi trenera Perice Vidaka i više nego uspješna sezona.

Posljednje kolo odigrano na Grana Klaki proteklo je u revijalnom tonu, jer domaća je momčad slavila ulazak u 2. HNL. U tom svečarskom ozračju više od 1500 gledatelja moglo je uživati u izrazito efikasnoj utakmici u kojoj su domaći nogometaši slavili s 4:2, preokrenuvši rano vodstvo Kurilovčana od 2:0.

Nakon 16. minuta igre Kurilovec je golovima Slunjskog i Sedlačeka imao vodstvo od 2:0, koje domaći preokreću preko dvostrukog strijelca Mudražije, te Džaferovića i Hodaka.

-Odigrali smo odličnih pola sata, možda i najboljih u ovoj sezoni. Šteta, što nam je poništen čisti gol Povoljnjaka za 3:0. Bez obzira na poraz zadovoljan sam sezonom, u kojoj je velika većina igrača napravila novi iskorak- rekao nam je nakon susreta trener Kurilovca Perica Vidak.

Novi stari prvaci su nogometaši Vinogradara, koji su osvojili treći uzastopni naslov.

Podijeli