Novosti Sport Događanja

Kurilovec, Lučelnica, Dubranec i Kuče ulaze u završnu borbu za veliki pehar SUPER MNL VG lige

03.01.2022. / Damir Žbulj

Bliži se kraju malonogometnom natjecanju SUPER MNL VG, u kojem su se po prvi puta okupile najbolje ekipe iz naše tri 'ljetne' lige, MNL Vukomeričke gorice MNL Turopolja i Posavine i MNL VG Sjever.

Poznati su i polufinalni parovi, a završnica će se igrati iduće nedjelje u 'balonu' Panadić sporta.

Dramatično je bilo u okršaju Kurilovca i Kravarskog, no, pobjednici MNL VG Sjever nastavljaju borbu za novi trofej nakon raspucavanja. U regularnom vremenu pobjednika nije bilo, a za 1:1 zaslužni su bili Mihanović i Tičarić. S bijele točke za Kurilovec ponovno pogađa Mihanović, priključili su mu se Župetić i Klafurić, a junak je bio vratar Mihael Odrčić, koji je 'skinuo' ključni penal Kravarskog.

Za mjesto u finalu Kurilovec će se boriti protiv Lučelnice, koja je pomalo iznenađujuće izbacila Pleso, pojačano za sjajnog španera Martina Šrolera.

Međutim, Ivan Fabijanac se dvaput upisao u listu strijelaca, jedan pogodak pridodao je i Petković i Pleso se iz tog ponora nije više vratilo. Kadoić je tek postavio na konačnih 3:1, ali 'Mučeniki' ulaze u poluzavršnicu.  

Dubranec je nadigrao Ščitarjevo s 4:1, a posebno raspoložen bio je Pavao Galović, koji je kompletirao 'hat-trick', dok je Antonio Fabijanec zaključio dobar posao prvaka Breške lige.

U polufinalu će im protivnik biti Kuče, koje je s 4:2 porazilo rivala iz 'Turopoljsko-posavske lige', ekipu Novog Čiča. Tomislav i Vjeko Lučić svojim su golovima usmjerili ovaj dvoboj, dok je Đuračić s dva pogotka u nastavku donio Kučanima veliko slavlje.


U nedjelju je tako u Panadić sportu na rasporedu velika završnica, polufinala kreću u 12 sati, nakon toga slijede okršaj za treće mjesto i utakmica za veliki trofej.

SUPER MNL VG, polufinala,  9. siječnja:
Dubranec - Kuče
Kurilovec - Lučelnica




Podijeli