Novosti Sport Događanja

Kurilovčani u Samoboru nakon jedanaesteraca ostali bez trofeja Županijskog kupa

09.06.2021. / Damir Žbulj

Nogometaši Kurilovca nažalost nisu obranili naslov pobjednika Kupa Nogometnog saveza Zagrebačke županije. U finalu odigranom u Samoboru slavio je istoimeni domaćin, poslije raspucavanja s bijele točke...

Pod vodstvom Tihomira Perekovića uspjeli su Kurilovčani pobijediti u posljednja dva prvenstvena dvoboja, napuniti se samopouzdanjem, ali je u okršaju za trofej ipak slavio prvak Jedinstvene županijske nogometne lige.

Imao je velikogorički trećeligaš dva puta prednost, sredinom prvog poluvremena poentirao Luka Sedlaček, dok je 20-ak minuta prije kraja zabio i kapetan Ivan Rajić, no, žilavi domaćin se dva puta vraćao u dvoboj. Beljana je u prvom poluvremenu 'probio' Štulec, dok je u 77. minuti na konačnih 2:2 postavio Vujić.

U završnom raspucavanju za pobjednički pehar precizna je bio tek Marin Sudar, dok su 'tragičari' nažalost bili Sedlaček, Tolj i Muhar

Ivkovčić, Vujić i Makarun su uspjeli svladati Beljana i s 5:3 trofej odlazi u vitrine Samobora. Nagrade i priznanja uručili su čelnik NSZŽ Nenad Črnko i novi zamjenik župana Zagrebačke županije Ervin Kolarec. 

Kurilovec je unatoč porazu izborio svoje mjesto u ždrijebu Hrvatskog nogometnog kupa, gdje ga već čeka Gorica. Turopoljski prvoligaš će u idućoj sezoni pokušati ponoviti ili čak nadmašiti ovogodišnji rezultat i plasman u polufinale.

Kurilovčani će prije odlaska na odmor odigrati još domaći dvoboj s Ponikvama u subotu, sezonu u 3. HNL Središte završit će sigurno na trećoj poziciji.

 

NK KURILOVEC: Nikola Beljan, Antonio Bakula (Marin Sudar 46'), Antonio Ćosić, Matej Adžić (Fran Milatović 90'), Niko Tolj, Luka Sedlaček, Filip Hodak (Roko Krpan 76'), Josip Marinić, Ivan Bolješić, Ivan Rajić, Marko Muhar.

💙💛⚽️🏆🏆🏆⚽️🥇🥇🥇⚽️💪👏👏💪💙💛Osvajači Kupa Nogometnog saveza Zagrebačke županije 2020./2021.⚽️💙💛⚽️🥇🥇🏆🏆🏆

Posted by NK Samobor on Wednesday, June 9, 2021

Podijeli