Novosti Sport Događanja

Kurilovčani primili tri komada na Klaki

26.02.2018. / Damir Žbulj

Nogometaši Kurilovca trebali su proteklog vikenda krenuti u nastavak trećeligaške sezone, no, zbog vremenskih neprilika 18. kolo odgođeno je za srijedu 14. ožujka pa su Kurilovčani uspjeli odigrati još jednu pripremnu utakmicu.

Ekipa Damira Biškupa gostovala je kod trećeligaškog rivala Dubrave Tim kabela i nije se dobro provela na njihovom terenu s umjetnom travom na Grana Klaki.

Domaćin je slavio s uvjerljivih 3:0, Nikica Filipović realizirao je najstrožu kaznu, dok je dvostruki strijelac bio Mudražija.

Za Kurilovec su nastupili Kranjčec, Grdenić, Čunčić, Ladović, Šarić, Celiček, Povoljnjak, Kelava, M. Čolić, Horvat i Brajko, dok su priliku dobili i Ramljak, Turkalj, Čurek, Šoštarec, Kovačić, Sučić i I. Čolić.

Prije nastavka sezone Kurilovčani su četvrti na ljestvici 3. HNL Zapad s 31 bodom, tri više od Zagreba i četiri od Dubrave Tim kabela, dok Krk ima samo bod više. Na vrhu je uvjerljivo Vinogradar s 42 osvojena boda, a Opatija ima četiri manje.

Ukoliko vremenski uvjeti i stanje travnjaka to dopuste drugi dio sezone Kurilovec bi trebao otvoriti u subotu 3. ožujka od 15 sati na SRC Udarnik protiv Segeste. (Foto: nkdubrava.hr)

 

 

Podijeli