Novosti Sport Događanja

Kurilovčani preko Papuka do šesnaestine finala Kupa

10.09.2020. / Damir Žbulj

Nogometaši Kurilovec nastavili su svoj ovosezonski pobjednički niz! Nakon uvodna tri prvenstvena slavlja, uspješni su bili i na otvaranju Hrvatskog nogometnog kupa. Na Udarniku su nadigrali Papuk, trećeligaša iz Orahovice, s uvjerljivih 4:0. Filip Hodak je bio dvostruki strijelac, a po jednom su precizni bili Luka Sedlaček i Marin Matoš.

Sedlaček je načeo mrežu gostiju u 36. minuti iz penala, a prednost je u samom finišu prvog dijela povećao Hodak, koji je precizan i nakon 20-ak minuta igre u nastavku iz novog kaznenog udarca. Matoš je posao zaključio u 69. minuti.

Kurilovčane u subotu 12. rujna čeka nastavak 3. HNL Središte, a na Udarnik, ovaj put uz gledatelje na tribinama, dolazi Gaj. Ekipa iz Mača je u Kupu s nevjerojatnih 20:2 posramila NK Lika 95, što je najveća pobjeda u povijesti ovog natjecanja.

U šesnaestini finala će momčad Perice Vidaka igrati protiv Vinogradara, bivšeg velikog trećeligaškog rivala, a nakon nedavne smrti Ivana Rubinića člana Jedinstvene županijske lige.

 

NK KURILOVEC: Jan Paolo Debijađi, Mislav Čunčić, Ivan Rajić, Marin Matoš (Ivan Čolić 75'), Luka Sedlaček (Karlo Althaller 67'), Luka Mandura, Petar Lucijan Čurek,  Josip Marinić, Mate Tominac (Marin Sudar 58'), Filip Hodak (Antonio Ćosić 75'), Vlatko Martinović (Marko Muhar 58'). Klupa: Nikola Beljan, Mijo Šarić, Noa Kovačić

Podijeli