Novosti Sport Događanja

Kurilovčani golom Mihanovića još jedan korak bliže trofeju MNL VG Sjever

19.07.2021. / Damir Žbulj

Malonogometna ekipa Kurilovca upisala je na igralištu Mladosti iz Obrezine još jednu pobjedu te je napravila još jedan korak bliže prema osvajanju MNL VG Sjever, koja se ove godine održava u svom premijernom izdanju.

Kuričovčani su pogotkom Josipa Mihanovića dobili Obrezinu te su tako učvrstili vodeću poziciju s 18 bodova. Kosnica i Pleso sada su prvi pratitelji s pet bodova minusa...

Miletić je zaslužan što je Pleso s 1:0 dobilo Mičevec, dok je Kosnica golovima Bubala, Ivančića i Bogovića s 3:0 svladala Strmec.

Črnkovec i Selnica s remizirali (1:1), a mreže se iznenađujuće nisu zatresle na utakmicama Rakarja i Gradića te 'domaćina' sedmog kola Ščitarjeva i Velike Mlake.

Idući domaćin je Strmec, a u subotu 24. srpnja malonogometnu akciju otvaraju Mičevec i Ščitarjevo (15.30 sati), a nakon njih na teren izlaze Velika Mlaka i Črnkovec. Gradići i Selnica igraju od 16.50 sati, dok se u derbiju sastaju Pleso i Kosnica. Strmec igra protiv Obrezine, a na kraju programa u okršaj će vodeći Kurilovec i Rakarje.


MNL VG SJEVER
1. Kurilovec 18
2. Kosnica 13
3. Pleso 13
4. Velika Mlaka 12
5. Mičevec 12
6. Rakarje 11
7. Gradići 11
8. Obrezina 8
9. Šćitarjevo 8
10. Črnkovec 5
11. Strmec 4
12. Selnica 1

 

 

Galerija slika

Kurilovčani golom Mihanovića još jedan korak bliže trofeju MNL VG Sjever Kurilovčani golom Mihanovića još jedan korak bliže trofeju MNL VG Sjever Kurilovčani golom Mihanovića još jedan korak bliže trofeju MNL VG Sjever Kurilovčani golom Mihanovića još jedan korak bliže trofeju MNL VG Sjever Kurilovčani golom Mihanovića još jedan korak bliže trofeju MNL VG Sjever Kurilovčani golom Mihanovića još jedan korak bliže trofeju MNL VG Sjever

Podijeli