Novosti Sport Događanja

Kupa ponovno slavila u Odri: Kapetan Josip Brajković najbolji strijelac, Dubravko Kušević najbolji vratar Memorijala Antonio Majdek - Tica

17.08.2022. / Damir Žbulj

Na terenu NK Odra održan je pripremni turnir za novu nogometnu sezonu na kojem su sudjelovali branitelj naslova NK Kupa, NK Mladost Obrezina, Dinamo iz Odranskog Obreža, NK Mala Mlaka, NK Meštrica, NK Strmec, NK Trnje i NK Čehi.

Memorijal Antonio Majdek - Tica ponovno su osvojili nogometaši iz Pokupskog, koji su na otvaranju svladali obrezinsku Mladost, boljim izvođenjem jedanaesteraca, nakon što je regularni dio dvoboj završio 2:2.

U polufinalu je Kupa nadigrala Malu Mlaku s 4:0, a u finalu je 'pala' Meštrica, nakon još jednog uspješnog raspucavanja.

Najbolji strijelac turnira bio je kapetan Kupe Josip Brajković, a za najboljeg vratara proglašen je Dubravko Kušević.

Nogometaši Kupe odigrali su u međuvremenu i prijateljski dvoboj protiv Rakovog Potoka, kojeg su na svom terenu izgubili 5:1 pa je tako ekipa Miroslava Lukinića u tri dana odigrala četiri utakmice!

Na turniru u Odri nastupili su Kušević, Bašić, Davor i Ivan Belečić, Josip i Leonardo Brajković, Jankeš, Ivan i Leon Klasnić,Miković, Muža, Ivica i Marijan Petković, Ruklić, Sečenj, Šestak, Vranešić i Zlodi.

Nova niželigaška nogometna sezona počinje za desetak dana, a Kupa će u prvom kolu 1. ŽNL Istok na svom terenu igrati protiv Bune.

1. ŽNL ISTOK, 1. kolo, 28. kolovoza:
NK Turopolje - NK Posavec
NK Vatrogasac (K) - NK Dubrava
NK Dinamo Hidrel - NK Brcko
NK Gaj - NK Milka Trnina
NK Ban Jelačić (B) - NK Rakovec
NK Lonja - NK Kloštar
NK Kupa (P) - NK Buna

Podijeli