Novosti Sport Događanja

Kup Turopolja: Judaši iz 'Kokice' pokazali se sjajnim domaćinima, a zatim ugrabili 19 medalja!

22.10.2019. / Petar Brnada

Sportska dvorana Osnovne škole Novo Čiče protekle je subote ugostila treće međunarodno judo natjecanje 'Kup Turopolja 2019.' koje je okupilo čak 364 natjecatelja iz više zemalja.

Naime, uz domaće hrvatske predstavnike iz 25 klubova, u Čiče su pristigli i brojni gosti iz Slovenije, Rumunjske i Ukrajine, a nastupili su, naravno, i članovi Judo kluba Kokica koji je bio organizator cijele priče.

Tako je uz uspješnu organizaciju judo klub 'Kokica' nastupio sa 27 svojih natjecatelja uzrasne dobi od 6 do 13 godina, osvojivši 3. mjesto u ukupnom poretku.

Konkretnije, mladi judaši iz 'Kokice' osvojili su devet prvih mjesta te po pet drugih mjesta i pet trećih mjesta čime je klub pokazao da uz sjajno gostoprimstvo i perfektnu organizaciju pod svojim okriljem odgaja brojne talentirane mlade generacije sportaša čije vrijeme tek dolazi.

Prva mjesta:

Zgurić Tara, Ivan Pereković , Vranić Karla, Janković Gregor, Hrvojić David Ivan, Hrvojić Zara, Pereković Tena, Kompes Borna, Janković Simona

 

Druga mjesta:

Erent Klara, Martić Ema, Cesarec Ivona, Martić Lona, Zvonarić Edite

 

Treća mjesta:

Mihordim Elen, Marjanović Rene, Manojlović Jana, Kompes Monika, Majoć Kosanović Juraj, Vrban Šimun

 

Tena Perković je ujedno proglašena kao najbolja natjecateljica u kategoriji djevojčica do 10 godina.

Galerija slika

Kup Turopolja: Judaši iz 'Kokice' pokazali se sjajnim domaćinima, a zatim ugrabili 19 medalja! Kup Turopolja: Judaši iz 'Kokice' pokazali se sjajnim domaćinima, a zatim ugrabili 19 medalja! Kup Turopolja: Judaši iz 'Kokice' pokazali se sjajnim domaćinima, a zatim ugrabili 19 medalja! Kup Turopolja: Judaši iz 'Kokice' pokazali se sjajnim domaćinima, a zatim ugrabili 19 medalja! Kup Turopolja: Judaši iz 'Kokice' pokazali se sjajnim domaćinima, a zatim ugrabili 19 medalja! Kup Turopolja: Judaši iz 'Kokice' pokazali se sjajnim domaćinima, a zatim ugrabili 19 medalja! Kup Turopolja: Judaši iz 'Kokice' pokazali se sjajnim domaćinima, a zatim ugrabili 19 medalja! Kup Turopolja: Judaši iz 'Kokice' pokazali se sjajnim domaćinima, a zatim ugrabili 19 medalja! Kup Turopolja: Judaši iz 'Kokice' pokazali se sjajnim domaćinima, a zatim ugrabili 19 medalja! Kup Turopolja: Judaši iz 'Kokice' pokazali se sjajnim domaćinima, a zatim ugrabili 19 medalja! Kup Turopolja: Judaši iz 'Kokice' pokazali se sjajnim domaćinima, a zatim ugrabili 19 medalja! Kup Turopolja: Judaši iz 'Kokice' pokazali se sjajnim domaćinima, a zatim ugrabili 19 medalja! Kup Turopolja: Judaši iz 'Kokice' pokazali se sjajnim domaćinima, a zatim ugrabili 19 medalja! Kup Turopolja: Judaši iz 'Kokice' pokazali se sjajnim domaćinima, a zatim ugrabili 19 medalja! Kup Turopolja: Judaši iz 'Kokice' pokazali se sjajnim domaćinima, a zatim ugrabili 19 medalja! Kup Turopolja: Judaši iz 'Kokice' pokazali se sjajnim domaćinima, a zatim ugrabili 19 medalja! Kup Turopolja: Judaši iz 'Kokice' pokazali se sjajnim domaćinima, a zatim ugrabili 19 medalja! Kup Turopolja: Judaši iz 'Kokice' pokazali se sjajnim domaćinima, a zatim ugrabili 19 medalja! Kup Turopolja: Judaši iz 'Kokice' pokazali se sjajnim domaćinima, a zatim ugrabili 19 medalja! Kup Turopolja: Judaši iz 'Kokice' pokazali se sjajnim domaćinima, a zatim ugrabili 19 medalja! Kup Turopolja: Judaši iz 'Kokice' pokazali se sjajnim domaćinima, a zatim ugrabili 19 medalja! Kup Turopolja: Judaši iz 'Kokice' pokazali se sjajnim domaćinima, a zatim ugrabili 19 medalja! Kup Turopolja: Judaši iz 'Kokice' pokazali se sjajnim domaćinima, a zatim ugrabili 19 medalja! Kup Turopolja: Judaši iz 'Kokice' pokazali se sjajnim domaćinima, a zatim ugrabili 19 medalja!

Podijeli