Novosti Sport Događanja

Kup HVIDR-e: U subotu je na rasporedu velika borba za četvrtzavršnicu

04.01.2020. / Damir Žbulj

Poznati su svi sudionici osmine finala 28. izdanja Kupa HVIDR-e, koja će u subotu s početkom u 14 sati krenuti u velikogoričkoj Gradskoj sportskoj dvorani.

U natjecanje se uključuju i nositelji, prošlogodišnji pobjednik Staklo Matić Max Autodijelovi, koji će od 17.20 sati igrati protiv ekipe Props Store Don Program te finalist CB Kod Rojca, kojem je suparnik CB Vuglec Matičević (15.20 sati), koji je u osminu finala ušao bez borbe, nakon što se u Velikoj Gorici nije pojavila zagrebačka ekipa Meteora Produkcije.

-->> [FOTO] Uzbuđenja na HVIDR-i: Igra se sjajan mali nogomet, gledatelji sigurno neće ostati razočarani

MNK Kobiljak je s po dva pogotka Matijevića i Sudara i jednim Jerbića uvjerljivim rezultatom 5:0 eliminirao CB Bobi.

Aqua Invest je među 16 prošao nakon dramatičnog okršaja s ekipom Taxi Bračić CB Simfonija. Ispustili su prednost u posljednjoj minuti dvoboja, ali su s 11:10 bili uspješniji poslije maratonskog raspucavanja.

Igraonica Sportić je, također nakon penala, eliminirala ekipu Centroplimont Keraterm, dok je Marin promet s 2:1 svladao ekipu Pizzeria Viva.

Borba za četvrtfinale počinje u 14 sati okršajem momčadi Euroherc Velika Gorica i Casa Nostra Podbrežnica, slijedi dvoboj CB Epic Brozo i Marin promet (14.40 sati) pa CB Kod Rojca i CB Vuglec Matičević (15.20 sati).

U 16 sati na teren Gradske sportske dvorane izlaze Gorenc Transporti U-21 i CB Play, nakon njih će snage odmjeriti Igraonica Sportić i SC Flegar Splat Biomed (16.40 sati) pa branitelj naslova Staklo Matić Max Autodijelovi i Props Store Don Program (17.20 sati).

Od 18 sati igraju 'seniori' Gorenc Transporta protiv MNK Kobiljak, a posljednjeg četvrtfinalistu dat će okršaj prve ekipe Taxi Bračić i Aqua Investa (18.40 sati).

Podijeli