Novosti Sport Događanja

Kup HVIDR-a: U petak se vodi borba za četvrtfinale, u turnir se uključuje i branitelj naslova

07.01.2022. / Damir Žbulj

Bliži se vrhunac malonogometnih uzbuđenja na ovogodišnjem izdanju tradicionalnog turnira Kup HVIDR-a.

Bogati program na Sveta tri kralja ponudio je nekoliko novih iznenađenja, a u petak će se ekipe boriti za svoje mjesto u četvrtzavršnici.

Još jedan korak bliže trofeju napravila je momčad Taxi Bračić, koja je predvođena vratarom Luterom, nakon pobjede nad favoriziranim Keratermom, sada bila bolja od ekipe LUX Digital. U dramatičnoj završnici završilo je 4:2.

Zalogajnica Gablerica je u samoj završnici dvoboja, poslije velike borbe, s minimalnih 1:0 izgubila od ekipe Tupek Auto. Momčad Sport One je deklasirala Junfere (5:1), dok je uvjerljiv bio i Tim kabel, koji je sa 6:2 eliminirao CB Eden.

Put prema završnici nastavlja i CB Epic Brozo, koji je s 3:1 porazio Sporting DNA, dok Panadić Sport nije imao previše šansi protiv MNK Donja Zdenčina (3:0).

Pizzeria Viva je s 2:1 izbacila Gospodare Svjetla, dok su identičnim rezultatom osminu finala izborili i momci iz ekipe Instalacije Tičarić, koji su svladali društvo iz Mexpo Auto škole Galek.

Dramatično je bilo u okršaju SuperSporta i Oziris bara, ali su na kraju 'kladioničari' s 3:2 bili uspješniji.

Dvije utakmice odlučene su u raspucavanju, Pizza Factory i SC Flegar eliminirali su ekipe CB Index Staklo Franjić i Polikliniku Ribnjak.

Borba za četvrtfinala u dvorani srednjoškolskog centra u petak kreće od 17 sati, na parket izlaze Pizzeria Viva i Ćosić design, momčad koja je izbacila 'prvu postavu' Gorenc transporta.

U osmini finala u natjecanje se uključuje i dvostruki branitelj naslova Staklo Matić Max Autodijelovi, koji ulogu favorita mora opravdati protiv momčadi Benc-Elmo (17.40 sati). Slijedi dvoboji ekipa Sport One i Tupek Auto, a onda na teren izlaze CB Epic Brozo i Instalacije Tičarić. Veliki okršaj bit će onaj Taxi Bračića i SC Flegar (19.40 sati), a nakon njih još će snage odmjeriti Tim kabel i SuperSport te na kraju programa od 21 sat i 'druga ekipa' Gorenc transporta i MNK Gornja Zdenčina.

Podijeli