Novosti Sport Događanja

Kuče nakon slavlja u derbiju ponovno u igri za šestu uzastopnu titulu

26.07.2020. / Damir Žbulj

Najveći derbi šestog izdanja turopoljsko-posavske lige između peterostrukih prvaka i branitelja naslova protiv trenutnih lidera završio je minimalnom pobjedom ekipe iz Kuča, koja je uoči posljednja tri kola razliku na vrhu za Turopoljem sada smanjila na samo jedan bod.

Kučani su na domaćem terenu stigli do toliko željenog slavlja te su sada ponovno u igri za osvajanje i šeste uzastopne titule. U zadnja tri susreta čekaju ih okršaji protiv Lazine, Mraclina i Jagodnog.

U nedjelju se malonogometna uzbuđenja sele u Bukevje, Turopolje igra protiv Mraclina i odmah ima priliku pokazati koliko ih je uzdrmao prvi ovosezonski poraz. I jesu li uopće uzdrmani.

U posljednja dva kola još uvijek vodeća momčad igra protiv Novog Čiča i Drnka. I dalje sve drži u svojim rukama...

Bez obzira na poziciju na ljestvici, Drnek se ponovno pokazao kao izuzetno neugodan suparnik, koji je s 3:1 svladao Vukovinu, još jednog kandidata za naslov. Propustili su veliku priliku uključiti se u borbu za trofej, za drugim mjestom zaostaju tri, a za prvim četiri boda.

Buševec je u mrežu Lazine Čičke utrpao pet komada, a Gornje Podotočje je u zanimljivom susretu nastavilo s dobrim partijama te je s 3:2 dobilo Veleševec. Bukevje i Jagodno odigrali su bez pobjednika (1:1), baš kao i Novo Čiče i Čička Poljana (2:2). Nakon istupanja Kosnice iz lige u ovom kolu slobodan je bio Mraclin.

Program u Bukevju od 16 sati otvaraju domaćin protiv zahuktalog Gornjeg Podotočja. Na ŠRC Ilica garantira se "dobra zabava i još bolji mali nogomet!"

U ovom kolu odmarat će ekipa iz Novog Čiča.

Podijeli