Novosti Sport Događanja

Krizmanić produljio vjernost: Ovo je dodatna motivacija, dokaz da klub vjeruje u mene

11.05.2021. / Damir Žbulj

HNK Gorica na milimetar je od povijesnog uspjeha, plasmana u europska natjecanja, a važan kotačić tog rezultata bio je ove sezone i mladi 'domaći dečko' Krešimir Krizmanić.

Iako je imao važeći ugovor još dvije godine, potpisao je produljenje suradnje do 2025. godine, naravno, s poboljšanim uvjetima, koji prate njegov razvoj na travnjaku.

Krizmanić je mladi hrvatski reprezentativac, koji je s reprezentacijom izborio skorašnje četvrtfinale U-21 Europskog prvenstva, a u turopoljskom prvoligašu je praktički standardni prvotimac, bilo na poziciji stopera, bilo na mjestu lijevog bočnog.

"Ovdje sam već 11 godina i iznimno mi je drago biti dio povijesnih klupskih rezultata. Novi ugovor mi je dodatna motivacija, vjetar u leđa i sretan sam jer je i dokaz da klub vjeruje u mene," naglasio je Krizmanić, kojeg bismo mogli još neko vrijeme gledati u goričkom dresu, ako naravno uskoro ne stigne ponuda koja se ne može odbiti.

"Nadam se da ćemo završiti ovu sezonu kao najbolju do sada i ostvariti cilj koji smo si zacrtali, da izborimo tu Europu. Naravno, želio bih da s takvim odličnim rezultatima nastavimo u sezoni pred nama," prenosi službena klupska stranica njegova razmišljanja nakon potpisa novog ugovora.

Krizmanić je dijete Gorice, a za prvu momčad upisao je 37 prvenstvenih nastupa i sedam u Hrvatskom nogometnom kupu.

Nadamo se kako će ih skupiti barem 100 prije nego ovaj talentirani branič napravi idući iskorak u karijeri.

(Foto: HNK Gorica)

 

Podijeli