Novosti Sport Događanja

Kristijan Kancelar najbolji na Berettinom kupu u Novigradu

19.09.2016. / Nefertum IT
Novigrad, grad zlatnog olimpijca iz Londona ugostio je za vikend treće izdanje Beretta kupa u disciplini trap. Jako međunarodno natjecanje okupilo je između ostalog tri olimpijska pobjednika Davida Kosteleckog (Peking 2008.), Giovannija Cernogorza (London 2008.) te pobjednika iz Rija, Josipa Glasnovića. Uz njih u Novigrad je stigao i niz drugih hrvatskih, talijanskih, čeških i slovenskih strijelaca koje je predvodio Boštjan Maček, a bio je tu i Belgijanac Maxime Mattet.

U tako jakoj konkurenciji prvo mjesto osvojio je član Gorda, Kristijan Kancelar koji je u meču za zlatno odličje bio uspješniji od Josipa Glasnovića.

kiko velika.jpg

-Ovo je fantastičan rezultat obzirom na jaku konkurenciju. Uz to i uvjeti su bili dosta otežani, no Kike je sve izdržao i pokazao pravu kvalitetu- o uspjehu svog člana će prvi čovjek Gorda, Davor Gmižić.

Uz pojedinačnu pobjedu, Kancelar je bio najbolji i u ekipnoj konkurenciji gdje je zajedno s Davidom Kosteleckim i Jirijem Liptakom bio uspješniji od hrvatske i slovenske ekipe.

Podijeli