Novosti Sport Događanja

Kravarsko prvi pratitelj Velike Bune prije zadnja četiri kola

27.07.2020. / Damir Žbulj

Četiri kola ostala su do kraja 17. izdanja malonogometne Breške lige, a borba za naslov prvaka je izuzetno neizvjesna. Prvih pet ekipa nalazi se u samo pet bodova razlike, a na vrhu je i dalje jedina neporažena momčad, Velika Buna...

Divovi su u Markuševcu s 3:0 nadigrali Lučelnicu (Tomislav Sremić 2, Filip Huđber), dok je veliki derbi protiv Gornje Opatije u nedjelju u Lijevim Štefankima završio bez pobjednika, dovoljno za očuvanje liderske pozicije ispred Kravarskog.

Huđber je ponovno bio strijelac, dok je za Gornju Opatiju, koja je u subotu pokleknula protiv Lijevih Štefanki, zabio Matija Brajković.

Kravarsko je nakon 11. kola prvi pratitelj vodećoj ekipi, poslije 2:1 pobjede protiv Pokupskog, uz dva gola Marka Tičarića, te sigurnog 4:0 slavlja protiv Gornjeg Hruševca. Ivan Zagorac bio je dvostruki strijelac, dok su po jednom pogađali Josip Domitrović i Matija Zagorac.

Donji Hruševec je u subotu preko vrha napunio mrežu Novog Brda, bilo je nestvarnih 11:0, Zvonimir Matušin je dao čak pet komada, Nikola Kuzmić dodao je hat-trick, Gabriel Gorenc bio je dvostruki strijelac, dok je jednom precizan bio i Ivan Ilijević.

Međutim, u nedjelju su sve to prosuli, poraženi su od Lučelnice rezultatom 2:3 pa su sada na tri boda od Velike Bune. Dva gola Matušina nisu bila dovoljna, Lučelnicu su do slavlja odveli Nikola Žlebečić (2) i Tomislav Petković.

Dubranec je u subotu pomalo iznenađujuće remizirao s Opatijom (2:2), ali se u nedjelju iskupio očekivanom 5:1 pobjedom protiv Pokupskog. Pavao Galović s tri i Stjepan Feljan s dva gola osigurali su vrijedna tri boda svojoj momčadi, koja je i dalje u igri za najviše pozicije, sa samo pet bodova zaostatka za prvim mjestom tablice.

Idući vikend ponovno je na rasporedu dvostruki program...

U subotu 1. kolovoza domaćin je Novo Brdo...

U nedjelju se 12. kolo MNL Vukomeričke gorice igra na Kozjači.

Velika Buna u zadnja četiri kola ulazi s jednim bodom više od Kravarskog, tri ispred Donjeg Hruševca, četiri više od Gornje Opatije i pet od Dubranca. Čeka nas dramatična završnica, sasvim sigurno do posljednjeg kola, kojem će 15. kolovoza domaćin biti Dubranec.

(Foto: MNL Vukomeričke gorice)

 

Podijeli