Novosti Sport Događanja

Kravarsko ima minimalnu prednost, pet ekipa na vrhu unutar tri boda

03.08.2020. / Damir Žbulj

Još su dva kola ostala do kraja 17. izdanja Malonogometne lige Vukomeričkih gorica, a borba za titulu nastavlja se nesmanjenom žestinom. Prvih pet ekipa nalazi se u tri boda, stalne su promjene na vrhu i nemoguće je prognozirati tko će na kraju podignuti pobjednički trofej.

Nedjeljnu akciju u Kozjači obilježio je derbi Donjeg Hruševca i Gornje Opatije, odmah na početku programa!

Marko Klasnić i Daniel Brajković 'skinuli' su Hruševčane s vrha, a svoju ekipu doveli do drugog mjesta i na samo bod zaostatka od Kravarskog, koje se u posljednjoj utakmici dana iskupilo za subotnji kiks u Novom Brdu te je s 4:1 nadigralo Lučelnicu. Božidar Turković zabio je dva komada, dok su Josip Domitrović i Ivan Zagorac po jednom bili precizni.

Stjepan Feljan je bio junak Dubranca, koji je minimalnom 1:0 pobjedom nad Novim Brdom zadržao svoje izglede za naslov prvaka.

Velika Buna je u subotu izgubila od Donjeg Hruševca, a u nedjelju od Šiljakovine te se poprilično udaljila od liderske pozicije koju je neko vrijeme čvrsto držala. Ništa nije izgubljeno, igraju se još dvije utakmice i nade u osvajanje pehara još uvijek postoje.

Praznična srijeda, na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja Breška liga odlazi u Opatiju, dok će odluka sasvim izgledno pasti na blagdan Velike Gospe na Ilovači u Dubrancu!

Kravarsko u srijedu igra veliki derbi s Velikom Bunom, a u posljednjem kolu čeka ih okršaj protiv Donjeg Hruševca. Lider trenutno sve drži u svojim rukama i s dvije pobjede protiv izravnih konkurenata na kraju sezone može do slavlja.

Gornju Opatiju prvo čeka lakši posao protiv Hotnje pa u zadnjem kolu teži sa Šiljakovinom.

Dubranec će u Opatiji pokušati srediti Lučelnicu da bi na svom terene i pred svojim navijačima u posljednjem kolu čekao svoju priliku protiv Velike Bune.

Donji Hruševec u srijedu igra protiv Šiljakovine.

Pavao Galović, koji je u subotu u dresu Dubranca utrpao čak devet komada u mrežu Gornjeg Hruševca, još je uvijek na vrhu ljestvice strijelaca s 25 golova, ali se Opatijac Ivan Šandor Šaki hat-trickom u 4:3 pobjedi nad Lijevim Štefankima približio na samo četiri pogotka manje (21).

-->> Totalna gužva na vrhu: Pavao Galović utrpao devet komada u mrežu Gornjeg Hruševca

 

Uzbudljiva će u posljednja dva kola biti i borba za najboljeg topnika Breške lige!

 

(Foto: MNL Vukomeričke gorice)

Podijeli