Novosti Sport Događanja

Kravarsko dobiva i žensku odbojkašku ekipu: Pozivamo sve zainteresirane djevojčice i djevojke, svih uzrasta...

04.01.2023. / Damir Žbulj

Nakon što su prošle godine osnovali odbojkaški klub i krenuli s natjecanjem u muškoj 2. HOL Sjever - skupina jug, u Kravarskom će u novoj godini krenuti i sa ženskom odbojkom...

OK Kravarsko je osnovao i žensku ekipu te će u 2023. godini krenuti sa službenim natjecanjima za mlađe kadetkinje i seniorke, kojima se svi u klubu jako vesele.

"Želimo im puno uspjeha i sreće u daljnjem radu i svemu onome što dolazi, ali i da i dalje ostanu ovako ustrajne i uporne u odbojci, kao što su i sada," poruka je iz OK Kravarsko.

Pozvali su sve zainteresirane djevojčice i djevojke, svih uzrasta, s područja Općine Kravarsko i Pokupsko te obližnjih naselja Bune, Šiljakovine, Buševca i ostalih da im se priključe na treninzima i u radu.

"Za detaljnije informacije možete nam se javiti putem društvenih mreža ili direktno na telefon 091 959 8047, kod tajnice kluba Marije Miković," naglasio je trener Nikola Boić.

Naš kraj će tako, uz OK Velika Gorica i HOK Gorica, od ove godine imati i treći ženski odbojkaški klub, ali s obzirom na popularnost ovog atraktivnog sporta kod djevojaka, sigurni smo kako će i na našim Bregima biti dovoljno zainteresiranih cura.

Podijeli