Novosti Sport Događanja

Kosnica u Čičkoj Poljani uvjerljivo nastavila pobjednički niz

23.06.2020. / Damir Žbulj

Čička Poljana s velikim je entuzijazmom dočekala treće kolo šestog izdanja Malonogometne lige Turopolja i Posavine.

Travnati teren bio je odlično pripremljen, okupio se velik broj gledatelja, koji su mogli uživati u zanimljivim okršajima i derbijima.

Na otvaranju programa Bukevje je golovima Desputa i Šestoka svladalo Mraclin (2:1), Turopolje je s 3:1 nadigralo Buševec, uz dva pogotka Mihanovića i jedan Šejića.

Kosnica je deklasirala Lazinu Čičku s uvjerljivih 5:0 (I. Ferenček, S. Ferenček, Jelić, Bogović 2), dok je domaćin s minimalnih 1:0 dobio Jagodno. Čovjek odluke bio je Jambrešić.

Najzanimljiviji dvoboj bio je između Gornjeg Podotočja i Vukovine, u kojem su brojni gledatelji vidjeli dva preokreta i dramatičnu završnicu. Junak 3:2 slavlja Gornjeg Podotočja bio je Ćosić, koji je postigao sva tri pogotka, a onaj pobjednički iz kaznenog udaraca poslije šest akumuliranih prekršaja.

Kuče su preko Berkovića i Bušića dobile Drnek (2:0), dok je u posljednjoj utakmici Novo Čiče s 3:0 nadigralo Veleševec.

Kosnica je jedina ekipa koja nakon tri kola ima sve tri pobjede, a bez poraza je i Turopolje, s dva boda zaostatka. Na dnu su bez osvojenog boda Veleševec, Lazina Čička i Jagodno, koje je idući domaćin.

Četvrto kolo Malonogometna lige Turopolja i Posavine igra se u subotu 27. lipnja na terenu u Gornjem Podotočju.

 

U nedjelju se akcija seli u Lazinu Čičku...

Galerija slika

Kosnica u Čičkoj Poljani uvjerljivo nastavila pobjednički niz Kosnica u Čičkoj Poljani uvjerljivo nastavila pobjednički niz Kosnica u Čičkoj Poljani uvjerljivo nastavila pobjednički niz

Podijeli