Novosti Sport Događanja

Košarkaški Dinamo stiže u grad, Bikovima treba pobjeda prije početka Lige za ostanak: Navijači nas još nisu ostavili na cjedilu

03.03.2023. / Damir Žbulj

Bliži se kraj regularnog dijela sezone HT Premijer lige i košarkaši Gorice imaju priliku uhvatiti priključak s konkurentima prije početka Lige za ostanak i završne borbe za očuvanje premijerligaškog statusa.

Proteklog vikenda Bikovi su na gostovanju bili bolji od Furnira, a ove subote od 17 sati u Gradsku sportsku dvoranu stiže zagrebački Dinamo.

"Igrali smo s njima dva puta ove sezone, pobijedili smo ih u prvenstvu, a izgubili u Kupu. Oni su ozbiljna i iskusna momčad s puno dobrih igrača. Očekujem tešku utakmicu u kojoj ćemo morati biti koncentrirani i borbeni od prve sekunde. Ako budemo takvi nadam se uspjehu i novim bodovima, koji su nam prijeko potrebni," istaknuo je strateg Gorice Braslav Turić.

Ulaz u dvoranu je besplatan i gorički košarkaši priželjkuju podršku navijača!

"Već su dokazali da nas nisu ostavili na cjedilu u ovoj teškoj sezoni pa neka tako bude i ove subote," poruka je svim turopoljskim ljubiteljima košarke.

 

Gorica je ove sezone upisala tek četiri pobjede, no, samo jednu više imaju DepoLink Škrljevo, Bosco i Zabok. Prava borba tek počinje!

 

Podijeli