Novosti Sport Događanja

Kapetan Ivan Kos u sudačkoj nadoknadi osigurao peto uzastopno slavlje Mraclina

08.11.2020. / Damir Žbulj

Petu uzastopnu pobjedu upisali su nogometaši Mraclina, a devetu ukupno ove sezone u Jedinstvenoj županijskoj nogometnoj ligi, nakon što je kapetan Ivan Kos u drugoj minuti sudačke nadoknade zabio svoj drugi gol na utakmici protiv Naftaša, za konačnih 3:2.

Kos je već u sedmoj minuti doveo domaće do prednosti, ali je desetak minuta kasnije Krsnik izjednačio.

Sredinom prvog dijela gosti iz Ivanića preko Ptičara imaju vodstvo...

Josip Jurić uspio je u 57. minuti ponovno vratiti rezultat u egal, a kapetan Kos je sjajnim udarcem u dodanom vremenu osigurao veliko slavlje.

Nažalost, zbog aktualne epidemiološke situacije navijači nisu mogli prisustvovati ovom dvoboju, a nakon ovakvog raspleta sigurno bi u Novoj grabi bila prava fešta.

Mraclin je na fantastičnoj trećoj poziciji s 28 bodova, vodeći TOP iz Kerestinca ima tek pet bodova više.

NK MRACLIN: Josip Marić, Robert Petravić (Mario Kos 72'), Marko Ivančić (Bruno Augustić 85'), Josip Domitrović, Filip Onić, Josip Jurić (Hrvoje Kolarić 77'), Ivan Kos, Petar Milatović, Matej Skrbin (Slavko Vidović 46'), Bruno Dandić (Domagoj Desput 77'), Hrvoje Šikić. Trener: Marko Pancirov. 

U 14. kolu Polet je u Buševcu s 5:0 svladao Rakov Potok, Klas je s 3:0 slavio kod Rakovca za prvu ovosezonsku pobjedu, dok je Turopoljac u Kučama deklasirao Lomnicu s čak 7:0.

Utakmica Ban Jelačić - Stupnik je odgođena. 

"Ekipa iz Vukovine stavljena u samoizolaciju zbog 'kontakta' s zaraženom osobom na utakmici prošlog kola te je procjena epidemiološke službe kako igrači moraju u samoizolaciju, bez obzira što nitko nema simptome, niti je na sreću pozitivan," poruka je iz redova Jelačića. 

Želimo im od srca da tako i ostane te što brži povratak nogometu. 
 

(Foto: NK Mraclin)

 

Podijeli