Novosti Sport Događanja

Kahlina: Ovakve utakmice se inače gube

29.11.2020. / Damir Žbulj

Gorički kapetan Kristijan Kahlina protiv Lokomotive nije imao gotovo nikakvog posla. Dambrauskasova momčad odigrala je jednu od boljih ovogodišnjih utakmica, ali su gosti jedan udarac u okvir pretvorili u pogodak vrijedan osvajanja jednog boda...

"Mislim da smo dominirali gotovo cijelu utakmicu. Možda samo prvih desetak minuta drugog poluvremena je bilo izjednačeno, gdje su oni i iskoristili tu svoju priliku. Više sretno, nego nekom kvalitetnom akcijom. Odigrali smo jako dobro, puno bolje nego Varaždina, ali tada smo osvojili sva tri boda, a sada samo jedan. Nismo zadovoljni, mislim kako smo imali dobre prilike , nismo ih iskoristili..."

"Čekamo sada Slaven Belupo i nadamo se pobjedi pa da zaključimo pozitivno ove tri utakmice u nizu na našem stadionu," naglasio je kapetan Kahlina, koji je kod gola Tucija bio nemoćan.

"Oni su stvarno iskoristili tu svoju šansu, a Hendija je imao sjajnu utakmicu s druge strane. Ono je fantastično obranio Mudrinskom..."

"Mislim da je Lokomotiva prezadovoljan s ovim bodom, jer su trenutno u zoni ispadanja. Ali, nama isto znači svaki bod. Ovakve utakmice se inače gube," potražio je nešto pozitivno u svemu čuvar mreže turopoljskog prvoligaša, jer često se u nogometu dogodi da nakon toliko promašenih prilika na kraju ostaneš praznih ruku. 

-->> Goričani deklasirali Lokose, ali ispustili bodove

Zgusnuti raspored nastavlja se u srijedu, odgođenim domaćim susretom s Farmaceutima, a nakon toga idućeg vikenda Goričane čeka gostovanje u Puli.

"Ne bih pričao o snazi, jer smo se dovoljno dugo spremali da to možemo izdržati. Ne želim tražiti nikakve izlike u toj priči da igramo utakmice svakih nekoliko dana. Svatko od nas želi igrati na nekoj visokoj razini i tako se igra na europskoj razini. Ako želimo napraviti iskorak ne trebamo niti pričati o tome. Imamo dovoljno širok kadar da trener to 'miksa'. Držimo dobar ritam, odigrali smo fantastičnu utakmicu s visokim intenzitetom trke i agresivnosti. Dolazi Belupo, spremni smo i jedva čekamo utakmicu," kapetanski je zaključio Kahlina.

(Foto: HNK Gorica)

 

Podijeli