Novosti Sport Događanja

Kadeti Gorice osvojili Kup: Sven Mikulin, Lovro Dukić i Bruno Juroš zabili u slavlju u Vukovini!

01.06.2023. / Damir Žbulj

Vukovina je bila domaćin završnice Kupa Grada Velike Gorice za kadetski uzrast, a na kraju je pobjednički trofej osvojila Gorica, koja je s 3:0 bila bolja od Jelačića.

U samoj završnici Goričani su poveli preko Svena Mikulina, dok se prijelomni trenutak dogodio u 68. minuti, kad je Lovro Dukić realizirao kazneni udarac za dva razlike na semaforu.

Konačni rezultat postavio Bruno Juroš u sudačkoj nadoknadi utakmice koja u ovom uzrastu traje 80 minuta.

Vrata kadetske ekipe Gorice 'zaključao' je Josip Cundeković, U-17 hrvatski reprezentativac, koji je nedavno dobio priliku i na Europskom prvenstvu!

Pod vodstvom Denisa Banića slavili su još i kapetan ove momčad Stjepan Kučiš, strijelci Mikulin, Dukić i Juroš te Patrik Horvat, Alen Kananović, Patrik Veselić, Petra Raguž, Karlo Kirin, Gabrijel Cerovski i Bruno Bulić te Vito Hemen, Luka Vrzić, Ivan Barišić i Ivano Brkljača.

Za Ban Jelačić su u ovom dvoboju igrali Lovro Karaula, Luka Pavlić, Josip Marković, Jan Dolački, Stjepan Klenović, Jakov Panižić, Noa Memić, Robert Dojkovski, Antonio Lozić, Matija Sever, Teo Čižmarević, Filip Validžija, Niko Grgić, Antonio Pejnović, Ivan Vladušić te Mateo Fulir, dok je trener Dario Lasić.

"Ponosni smo na naše dečke, koji su svojim trudom i zalaganjem došli do same završnice. Čestitamo cijeloj ekipi i treneru te ujedno čestitamo i HNK Gorica na osvajanju Kupa," poručili su iz Vukovine.

Određeno je kako će se juniorsko finale igrati u utorak, 6. lipnja od 18 sati, na terenu u Gornjoj Lomnici, a sastaju se Kurilovec i HNK Gorica.

Seniorsko finale između Turopoljca i Kurilovca zakazano je za srijedu, 7. lipnja od 18 sati, a domaćin je Kobilić. 

 

Podijeli