Novosti Sport Događanja

Jurica Majić sjeo u novu jurilicu

23.09.2016. / Nefertum IT
Vozači Autokarting kluba Velika Gorica odradili su ljetni dio sezone. Posljednja utrka koju su Velikogoričani odvozili bila je u Buzetu, gdje je Jurica Majić po prvi puta stazom jurio u novom Golfu IV. Debi nije završio na pobjedničkom postolju, budući da mu auto nije bio pripremljen za kišne uvjete.

akk velika.jpg

-Bilo je preriskantno za voziti. Autom sam prezadovoljan. Za sljedeću godinu ostajemo na ovoj snazi od 500 KS, no preko zime slijedi olakšanje auta, odnosno skidanje kilaže- kaže nam Jurica.

Inače, u Buzetu je Dejan Dimitrijević bio treći, a Šimunović šesti u generanom poretku, dok je Filip Magdić zauzeo drugo mjesto u klasi N/2000.

akk velika 1.jpg

-Trenutno je klub na petom mjestu generalnog poretka iz razloga nemogućnosti plaćanja svih startnina za nstup vozača. Upravo zbog toga ja nisam nastupio na utrkama u Cazinu i Ilirskoj Bistrici- pojasnio nam je Majić.

S utrke u Cazinu Filip Magdić se vratio kao treći u klasi N/2000, dok je u Čabru Dejan Dimitrijević zauzeo drugo mjesto u generalnom poretku. U Čabru su na pobjedničkom postolju bili još i Filip Magdić koji je u svojoj klasi ciljem prošao kao prvopalsirani, dok je Jurica Majić u klasi E1/2000 bio treći, a uz to AKK Velika Gorica bio je trećeplasirani klub.

akk velika 2.jpg

Do kraja sezone ostala je još jedino utrka u Dubrovnika koja je na rasporedu 8. i 9. listopada. No, hoće li Velikogoričani nastupiti na njoj još uvijek je pod velikim upitnikom.

-Svi se oglušuju na auto sport zbog čega čak razmišljam i o odlasku u Zagreb. Iskreno, razočaran sam odnsom Grada prema nama, jer nikada nam nitko nije čestitao niti na jednom uspjehu, a imali smo ih podosta prošlih godina- za kraj će razočarani Majić.

Podijeli