Novosti Sport Događanja

Juniori Kurilovca u dramatičnom raspucavanju eliminirali Rudeš, Gorica bolja od Kustošije za prolaz u Kupu NS Zagreb!

29.11.2023. / Damir Žbulj

Još jedan veliki rezultat ostvarili su juniori Kurilovca, koji su nakon izvođenja jedanaesteraca svladali Rudeš i tako prošli još jednu prepreku u Hrvatskom nogometnom kupu NS Zagreb!

U regularnom vremenu nije bilo pogodaka, dok su u dramatičnom raspucavanju bili precizni kapetan Borna Cindrić, Andrija Forjan, Antonio Novak i za konačnih 4:3 Matej Vojnić.

Iskazao se i vratar Kurilovca Marko Ojvan, kojeg gosti s bijele točke čak tri puta nisu uspjeli svladati, a u prvih 11 trenera Radoša bili su još i Niko Šestak, Ante Burazer, Filip Kraljević, Lovro Huzjak te Gabriel Blažević i Patrik Vidović, koji su u 69. minuti prepustili svoje mjesto na travnjaku Davidu Premecu i Domagoju Haljinku.

Juniori Gorice su pod vodstvom Marka Radanića slavili na gostovanju kod Kustošije s 2:0. Već u četvrtoj minuti je Luka Kahlina zabio iz najstrože kazne, dok je sve dvojbe oko pobjednika otklonio Josip Alić u završnici dvoboja. U početnoj postavi bili su Karlo Matejčić, Josip Markov, Niko Tkalčević, Patrik Đurašić, Luka Kahlina, Leon Agatić, Ivan Paradžik, Luka Šajfar, Đuro-Giulio Đekić, Luka Kaurin i Zvonimir Josić, dok su s klupe u nastavku priliku dobili Bruno Knežević, Vito Ferina, strijelac Alić, Fran Krilić te Josip Brkić i Lovro Dukić.

U preostala dva dvoboja ove fazne natjecanja, koji su na rasporedu 6. prosinca, Karlovac 1919 dočekuje Sesvete, dok će juniori Dinama odmjeriti snage s vršnjacima Lokomotive.

 

(Foto: NK Kurilovec)

Podijeli