Novosti Sport Događanja

Judo inkluzija: Fujijevci turnirom zaključili 'najuspješniju i najtežu' sezonu!

02.07.2019. / Damir Žbulj

Bila je to zaista sezona za pamćenje u našem velikogoričkom Fujiju, judo klubu za osobe s invaliditetom, koji će proteklih godinu dana zlatnim slovima upisati u svoje povijesne knjige.

Od #BeInclusive projekta i nagrade Europske komisije, koja će klub podignuti na jednu sasvim novu razinu, preko posjete olimpijskog pobjednika Satoshija Ishiija pa sve do nedavnog judo festivala u Poreču, gdje su Fujijevci i Pinkyjevci zajedno učili od najboljih judoka svijeta, ali su i pokazali sve što mogu i znaju...

Bit će teško ponoviti sve te senzacionalne uspjehe, ali gledajući rad i trud Marine Drašković i njenih suradnika, sigurno to neće biti nemoguće...

"Ima li boljeg načina da se završi sezona nego turnirom? Prilagođenim judo borbama pred roditeljima pokazali smo napredak i podijelili zaslužene nagrade. Protekla sezona je zaista bila definitivno najspektakularnija i najuspješnija do sada, ali i najteža i izuzetno izazovna! Sad smo spremni za ljetno punjenje baterija," poručili su nam naši sjajni Fujijevci.

Turnir je bio dio organizacije projekta Judo inkluzija i bio je sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda.

 

 

Galerija slika

Judo inkluzija: Fujijevci turnirom zaključili 'najuspješniju i najtežu' sezonu! Judo inkluzija: Fujijevci turnirom zaključili 'najuspješniju i najtežu' sezonu! Judo inkluzija: Fujijevci turnirom zaključili 'najuspješniju i najtežu' sezonu! Judo inkluzija: Fujijevci turnirom zaključili 'najuspješniju i najtežu' sezonu! Judo inkluzija: Fujijevci turnirom zaključili 'najuspješniju i najtežu' sezonu! Judo inkluzija: Fujijevci turnirom zaključili 'najuspješniju i najtežu' sezonu!

Podijeli