Novosti Sport Događanja

Judaši kluba "Pinky" u konkurenciji od 660 natjecatelja osvojili medalje na međunarodnom judo turniru

27.03.2023. / Klara Kosić

Judo klub „Pinky” Velika Gorica prošle subote je nastupio na jakom međunarudnom judo turniru u Svetoj Nedelji. Naši ih 23 natjecatelja su u konkurenciji od ukupno 660 natjecatelja iz 50 klubova iz Hrvatske, Slovenije, Grčke i BiH postigli izvrsne rezultate.

Jakov Grčić i Mateo Tomašić osvojili su prvo mjesto, dok su Tin Kovačić, Jan Šipušić i Adrian Hren dospjeli na drugo mjesto, a Katja Mušinović, Lana Marušić, Nika Martinović, Marin Stilinović i Vid Baklaić zauzeli su treće mjesto.

Na korak do medalje ostali su Tin Stepanić, Damjan Radmanić i Andrija Grčić.

U ekipnom poretku dječi do 12 godina zauzeli su 3. mjesto ekipno, a ekipa mlađih kadeta popela se na drugo mjesto!

Čestitke svima, a i puno sreće za idući vikend kada će se održati dva Prvenstva Hrvatske u uzrastima dječaka i djevojčica do 14 godina, te juniorima i juniorkama.

Foto: Judo klub "Pinky" Velika Gorica/Facebook

Galerija slika

Judaši kluba "Pinky" u konkurenciji od 660 natjecatelja osvojili medalje na međunarodnom judo turniru Judaši kluba "Pinky" u konkurenciji od 660 natjecatelja osvojili medalje na međunarodnom judo turniru Judaši kluba "Pinky" u konkurenciji od 660 natjecatelja osvojili medalje na međunarodnom judo turniru Judaši kluba "Pinky" u konkurenciji od 660 natjecatelja osvojili medalje na međunarodnom judo turniru Judaši kluba "Pinky" u konkurenciji od 660 natjecatelja osvojili medalje na međunarodnom judo turniru

Podijeli