Novosti Sport Događanja

Jubilarna MNL Turopolja i Posavine tradicionalno kreće iz Mraclina, igra se i Memorijal Blaž, Žina i Gale

15.06.2024. / Damir Žbulj

Mraclin je ove subote malonogometno središte Turopolja, jer sada već tradicionalno na Grabi kreće nova sezona Turopoljsko - posavske lige, a istovremeno će se na betonskom terenu igrati i tradicionalni Memorijalni turni Blaž, Žina i Gale.

Bit će to deseto izdanje Malonogometne lige Turopolja i Posavine, u natjecanje se vraća Veleševec, dok će izostati ekipe Donjeg i Gornjeg Podotočja.

Naravno, raspored prvog kola diktirat će i današnji veliki okršaj Hrvatske sa Španjolskom na otvaranju Europskog prvenstva, koji će se pratiti na velikom video zidu, i plan je da sve utakmice završe do 17.30 sati.

Igrat će se stoga na dva terena, paralelno, a sve počinje od 15.30 sati, susretom Novog Čiča i Mraclina. Branitelj naslova, ekipa MNK Kuče, igra protiv Vukovine, Drnek će odmjeriti snage s Čičkom Poljanom, Ribnica igra s Lazinom, Turopolje protiv Jagodnog, a Rakitovec protiv Veleševca.

U prvom kolu slobodno je Okuje.

U nedjelju se već igra drugo kolo, a domaćin je Novo Čiče.

U Mraclinu se ove subote održava i tradicionalni Memorijal Blaž, Žina i Gale, koji na betonskom terenu počinje od 15 sati, a na startu će igrati PPS Galeković i VG Autodijelovi. Sudjeluju još i ekipe CB Vision, LC-Gallina, Iličić Mont, Mili Mont, CB Stari Rim, Bumbari, BT Servis-Kos usluge, MNK Čeglje, NK Turopolje i Pitstop Autoservis.

Naravno, zbog utakmice Vatrenih grupna faza natjecanja je podijeljena na dva dijela, a to znači da će četvrtfinala krenuti od 22.30 sati, polufinala su na rasporedu malo nakon ponoći, a velika završnica je predviđena za jedan sat u noći.

Sigurni smo kako će zabava potrajati do ranih jutarnjih sati, a za zabavu će se pobrinuti Grupa MAX 5, koja sa svirkom kreće od 20 sati na natkrivenoj terasi Nove grabe.

 

Galerija slika

Jubilarna MNL Turopolja i Posavine tradicionalno kreće iz Mraclina, igra se i Memorijal Blaž, Žina i Gale

Podijeli