Novosti Sport Događanja

Jubilarna Humanitarka 'razvalila': Rekordnih 14 143 eura prikupljeno za naš gorički Fuji!

14.06.2024. / Damir Žbulj

Nismo niti sumnjali! Već na kraju večeri kad se održala jubilarna, deseta Humanitarka bilo je jasno kako će se i ove godine pričati o rekordima!

Naravno, kad je bio u pitanju gorički Judo klub osoba s invaliditetom Fuji!

Prigodnih i izuzetno popularnih majica, svaka čast dizajneru i realizaciji ideje da motiv ove godine bude legendarni gorički BBB grafit, već je davno nestalo, zalihe hladnih napitaka došle su na minimum, a sreća, zadovoljstvo i ponos bili su na maksimumu...

Svima u organizaciji kapa do poda, brojni volonteri i volonterke pobrinuli su se da sve funkcionira 'kao po špagi', a onda nije niti čudno da se za Fuji ekipu prikupilo rekordnih 14 143 eura! [VIDEO]

I ove godine ponosni smo na Goričane, cilj je ostvaren, pokriveni su troškovi ljetnog kampa za sve one članove i članice koji će biti u mogućnosti otići u Poreč, a ekipa iz Fujija sada može mirno i bezbrižno planirati svoju novu avanturu!

"Iako je već postalo normalno da svake godine prikupimo rekordan iznos, ova jubilarna deseta Humanitarka je definitivno razvalila u svakom pogledu. Osim što smo prikupili najveći iznos, imali smo i najveći broj ekipa, posjetitelja, rekordan broj majici, a vjerojatno i najjače ekipe na turniru do sada. Hvala svima koji su podržali, sudjelovali i donirali te tako pomogli prikupiti navedeni iznos!"

"Čestitke i ekipi Keraterm koja je jedina Humanitarku osvojila tri puta te je tako zaslužila prijelazni pehar u trajno vlasništvo. Bez brige, već je u pripremi novi trofej te će još dugo godina ekipe imati priliku dostići ovogodišnje pobjednike i tako zaslužiti prijelazni pehar u trajno vlasništvo," istaknuli su organizatori pa za kraj poručili:

"Svi izvodi uplata i plaćenih računa u navedene svrhe bit će objavljeni na stranici Humanitarke idući tjedan."

Anton Berišić iz pobjedničke ekipe Keraterm osvojio je prestižni trofej Domagoj Matezović - Mić za najboljeg igrača turnira!

 

 

Podijeli