Novosti Sport Događanja

Jelačić: Seniori svladali Turopoljac, mlađe kategorije gostovale u Istri

05.03.2018. / Redakcija

Posljednji vikend uoči proljetnog nastavka prvenstva izuzetno radan bio je u županijskom prvoligašu iz Vukovine, gdje su gotovo sve klupske selekcije bile u pogonu. Seniori su odigrali još jedan pripremni susret, dok su tri kategorije mladeži gostovale u Puli.

Seniorska momčad koju je ove zime preuzeo mladi Marin Rakuljić odigrala je na terenu s umjetnom travom u Sesvetskom Kraljevcu susret protiv jesenskog prvaka 1. ŽNL, Turopoljca iz Kuča u kojem je sastav iz Vukovine slavio s 4:1. Dvostruki strijelac bio je Vrban, dok su po jedan zgoditak postigli Karlović i Lalić. Dobra je to naznaka pred nastavak prvenstva u kojem Ban Jelačić želi što prije uploviti u mirnu luku.

Za razliku od seniora koji su ostali u ovim krajevima, limači, te mlađi i stariji pioniri gostovali su u Puli kod prijateljskog kluba Istre. Rezultati utakmica u ovakvim prijateljskim druženjima, koje se njeguju već više godina u drugom su planu. No, ovog puta uspješniji je bio domaći sastav čiji su limači i mlađi pioniri svladali vršnjake Bana Jelačića, dok su obraz Vukovinčana sačuvali stariji pioniri koji su bili uspješniji od Istrana. (Dr)

 

Podijeli