Novosti Sport Događanja

Jasna Mikulić brončana u Rastokama, odlične nastupe upisali i drugi 'Maratonci'

03.08.2021. / Petar Brnada

Na trećem izdanju Rastoke traila koje je održano u nedjelju, 1. kolovoza, nastupili su i članovi Maraton kluba Velika Gorica koji su i ovog puta upisali odlične rezultate. Na najdužoj utrci od 30 kilometara s preko 1000 metara ukupne visinske razlike nastupio je Vedran Planinšek, a na upola kraćoj utrci s oko 600 metara ukupne visinske razlike nastupili su Jasna i Hrvoje Mikulić, Vedrana Janjić i Josip Martinović.

Kako je već spomenuto, Vedran Planinšek nastupio je na najdužoj utrci od 30 km i 1000 m visinske razlike, no na kraju se odlično snašao. Utrku je uspješno savladao za 3:20:30 te se plasirao na ukupno 7. mjesto u veoma zavidnoj konkurenciji.

Na utrci od 15 kilometara, od naših muških predstavnika najbolje se snašao Josip Martinović, koji je utrku završio za 1:37:36 dok je Hrvoje Mikulić utrku završio za 1:43:34 23.

-Od naših pripadnica ljepšeg spola, prva u cilj ulazi Jasna Mikulić s vremenom 1:56:36, čime je zauzela i podij te medalju brončanog sjaja u svojoj dobnoj kategoriji. Tridesetak sekundi iza Jasne utrku završava i Vedrana Janjić s vremenom1:56:05 te 4. mjesto u svojoj dobnoj kategoriji. Nažalost, malo prije cilja, Vedrana je uganula gležanj te, iako je izdržala do cilja, slijedi joj period oporavka prije povratka trkačkim vodama- kazali su iz Maraton kluba.

Ukupni rezultati Rastoke traila su dostupni ovdje.

Podijeli