Novosti Sport Događanja

Jan Troha, Dina Potočnik, Lucija Ešegović i Pablo Čuić osvojili medalje na turniru u Karlovcu: Pokazali su odličan tenis

07.05.2024. / Damir Žbulj

U Karlovcu je održan još jedan teniski turnir u organizaciji Hrvatskog teniskog saveza za najmlađe kategorije, uz zapažene nastupe mladih nada goričkog iTeama!

Klub je imao četvero svoja predstavnika u kategoriji do devet godina, a nastupili su Dina Potočnik, Lucija Ešegović, Pablo Čuić i Jan Troha.

Za turnir u Karlovcu se može reći da je bio i međunarodnog karaktera, jer su nastupili i tenisači iz susjedne BiH, a svoje predstavnike imali su i Rijeka, Karlovac,
Ogulin, Samobor, Zagreb...

"Male igračice i igrači pokazali su odličan tenis, a najdalje je dogurao Jan Troha, koji je u finalu izgubio od godinu dana starijeg Maura Fućka iz TK Kvarner," javio nam je čelnik TK iTeam Velika Gorica Miha Troha.

Treće mjesto pripalo je Jakubu Kekiću iz TK Krajišnik iz Velike Kladuše, iz susjedne Bosne i Hercegovine.

"Naši mali sugrađani Dina, Lucija i Pablo bili su srebrni i brončani. Čestitamo svim natjecateljima na njihovim impresivnim rezultatima i želimo im mnogo uspjeha u budućim natjecanjima," poručio je Troha. 

Podijeli