Novosti Sport Događanja

Jakirović poslao Šrolera na posudbu u svoj bivši klub

28.01.2020. / Damir Žbulj

Velikogoričanin Martin Šroler drugi će dio aktualne nogometne sezone provesti na posudbi u redovima drugoligaša Sesveta.

Zbog zdravstvenih problema propustio je veći dio jesenskog dijela natjecanja pa je tako talentirani 21-godišnji ofenzivac upisao tek tri nastupa i prikupio 31 minutu za Goricu.

Šroler je za HNK Goricu u HT Prvoj ligi debitirao 22. rujna 2018. godine na gostovanju kod Osijeka, a do kraja prošle sezone skupio je ukupno 13 prvoligaških nastupa.

Jakirović tako nastavlja s 'provjetravanjem' svlačionice prije početka nastavka borbe za Europu, u nedjelju 2. veljače na Gradskom stadionu protiv Osijeka.

Ove zime u Goricu su stigli ofenzivni veznjak Paulius Golubickas i lijevo krilo Dario Špikić, domaći dečko iz Kurilovca.

Mario Marina karijeru nastavlja u Azerbajdžanu, Nemanja Ljubisavljević otišao je u litavski Žalgiris, a Matija Špičić u NK Varaždin.

U Sesvetama će Martina dočekati i branič Nasiru Moro, još jedan igrač Gorice na posudbi u ovom drugoligašu.

Šroleru je dosadašnju karijeru obilježilo osvajanje Kutije šibica prije nešto više od godinu dana i titula najboljeg igrača tog legendarnog malonogometnog turnira. Pokazao je u proteklih sezonu i pol kako ima potencijala i za prvoligaški nogomet, no, za potpuni razvoj potrebne su mu minute na travnjaku koje mu Jakirović u ovom trenutku u Gorici nije mogao omogućiti.

(Foto: HNK Gorica)

 

Podijeli