Novosti Sport Događanja

Izniman doprinos razvoju hrvatske atletike: Franjo Gavranović i MK Velika Gorica dobili nagradu struke

14.01.2022. / Damir Žbulj

Trener Atletske škole Maraton kluba Velika Gorica, Franjo Gavranović, dobio je prestižnu nagradu za 'izniman doprinos razvoju hrvatske atletike'!

Izvršni odbor Udruge hrvatskih atletskih trenera predložio je Gavranovića na temelju Pravilnika o izboru i proglašenju najuspješnijih hrvatskih trenera

"U klubu smo iznimno ponosni na priznanje našem treneru, pogotovo što ono dolazi od struke kao najmjerodavnijeg predlagatelja. U osvrtu na minuli rad kojeg je Franjo Gavranović ostavio i još uvijek ostvaruje i gradi u Atletskoj školi našeg kluba, svakako treba izdvojiti četrdeset i dvije medalje u atletici na državnim prvenstvima, dvije zlatne reprezentativne medalje koje su osvojile naše članice u pojedinačnim nastupima, štafetnim trkama, nebrojeno medalja s Krosa sportskih novosti, Hrvatske atletske lige i mnogih drugih atletskih natjecanja. Naši članovi su državni prvaci, a u pojedinim kategorijama i disciplinama vlasnici su i nacionalnog rekorda," javio nam je tajnik MK Velika Gorica Bruno Škrinjarić.

"Osvojenim medaljama i kvalitetnim nastupima naših atletičara u svim kategorijama dizao je i rejting našeg kluba. Tako danas u Atletskoj školi imamo preko osamdeset djece koja redovito, s velikim motivom, dolaze na treninge bez obzira na vremenske uvijete ili obveze koje redovito odgađaju u korist atletike," dodao je Škrinjarić.

U Maraton klubu Velika Gorica jedva čekaju početak nove sezone.

Podijeli