Novosti Sport Događanja

Iznad svih - Turopolje!

21.10.2020. / Damir Žbulj

Nogometaši Turopolja upisali su petu pobjedu u svom sedmom ovosezonskom nastupu u 2. ŽNL Istok te su ponovno zasjeli na vrh ljestvice.

Na svom terenu nadigrali su Brcko rezultatom 4:1, dok je Croatia iz Nove Kapele s minimalnih 1:0 poražena u derbiju kod Donje Zeline.

Turopolje je do poluvremena imalo dva pogotka viška, u 14. minuti Marin Ivanković je realizirao kazneni udarac, a Mislav Ceković precizan je bio i 33. minuti.

Mreže su mirovale do 77. minute, kad je strijelac za 3:0 Jurica Jambrešić, koji je u nastavku ušao s klupe.

U finišu su gosti smanjili zaostatak preko Josipa Perića, no, Luka Zdunić, još jedan adut iz pričuve, siguran je s bijele točke, za potvrdu sigurnog i uvjerljivog slavlja.

Vodeće Turopolje je na 16 bodova, a Croatia i Donja Zelina imaju tri manje...

U idućem kolu, u nedjelju od 14.30 sati, Turopolje gostuje u Obedišću kod Mladosti, koja je u sedam nastupa skupila osam bodova.

NK TUROPOLJE: Igor Ogrič, Marin Križanac (Mario Bermanac 89'), Ivo Berković (Almir Sejdinović 76'), Marin Ivanković (Dino Cota 86'), Hamdija Sejfović (Luka Zdunić 71'), Andreas Šejić, Stanko Herceg (Jurica Jambrešić 55'), Matej Robić, Mislav Ceković, Željko Josić ( Jasmin Blagušević 84'), Tomislav Lučić. Klupa: Saša Vojnović. Trener: Mario Črljenec.

(Foto: Nogometni klub Turopolje)

 

Podijeli