Novosti Sport Događanja

Ines Grdenić i Mia Mijović na pripremama hrvatske reprezentacije

17.01.2021. / Damir Žbulj

U drugoj polovici svibnja Poreč bi trebao biti domaćin Europskog prvenstva u karateu, a za ulazak u hrvatsku seniorsku reprezentaciju marljivo se pripremaju i treniraju Ines Grdenić i Mia Mijović iz Karate kluba Velika Gorica.

Djevojke su ovaj vikend u međimurskom Svetom Martinu na Muri, gdje se bore za svoje mjesto u našoj nacionalnoj izabranoj vrsti.

Ovo je prvo takvo okupljanje, kojim započinje ovogodišnji plan i program priprema stručnog stožera.

Zbog pandemije koronavirusa velika karate natjecanja su prošle godine izostala pa će nova sezona biti posebno izazovna za sve. Europsko prvenstvo trebalo se održati u švedskom Göteborgu, ali je tamošnji Savez otkazao svoje domaćinstvo 56. europske smotre najboljih. Bit će to u jedna od najvažnijih sportskih priredbi koje će se ove godine održati u Lijepoj našoj. Europsko prvenstvo u Poreču bit će i posljednji kvalifikacijski turnir za nastup na Olimpijskim igrama u Tokiju pa je i to dodatna potvrda kako će se u Poreču okupiti karate elita Starog kontinenta.

"Slijedi nekoliko sličnih priprema i bodovnih turnira te naravno glavne pripreme koje se provode u klubu," pojasnio je Goran Živković.

U Karate klubu Velika Gorica, baš kao i brojnim ostalim sportskim kolektivima zahvaćenim aktualnim mjerama Vlade RH i stožera za koronu, nadaju se što skorijem povratku dvoranskim treninzima za sve dobne kategorije.

Nastavljamo i u 2021.-oj sa online treninzima za natjecatelje, a nadamo se povratku u dvorane u skorije vrijeme... 🥋🥋🥋🥋🥋🥋

Posted by Karate klub Velika Gorica on Tuesday, January 5, 2021

Galerija slika

Ines Grdenić i Mia Mijović na pripremama hrvatske reprezentacije Ines Grdenić i Mia Mijović na pripremama hrvatske reprezentacije Ines Grdenić i Mia Mijović na pripremama hrvatske reprezentacije

Podijeli