Novosti Sport Događanja

Igor Barukčić vjeruje u uspješno proljeće

08.02.2017. / Sportska redakcija

Nogometaši Klasa nakon nešto lošijeg ulaska u prvenstvo jesensku dionicu prvenstva zaključili su impresivnim nizom od sedam susreta bez poraza što ih je odmaknulo od najugroženijih klubova Jedinstvene županijske lige. Na stanku su nogometaši iz Mičevca otišli s dvanaeste pozicije i 19 bodova na kontu, a trener i ujedno igrač, iskusni Igor Barukčić nada se da će proljeće biti još uspješnije.

-S obzirom na igrački kadar koji je kvalitetniji proljetnu polusezonu trebali bi odigrati puno bolje. Iz tog razloga vjerujem kako problema oko ostanka u ligi nećemo imati. Gledano dugoročno ovaj igrači kadar treba zadržati i priključiti mu naše izlazne juniore- kaže nam Igor koji je s pripremama za nastavak sezone započeo 25. siječnja.

-Treniramo četiri puta tjedno i odaziv igrača na treninge je zadovoljavajuć. Vremenski uvjeti na početku nisu nam bili naklonjeni zbog čega nam fali treninga s loptom što se vidjelo u pripremnim utakmicama.

Klas je do sada odigrao dva susreta u kojima je poražen. Juniorska momčad Sesveta bila je bolja s 4:2, dok ih je Jarun porazio s 2:0. Za ovaj vikend u planu je susret protiv Odre koji bi se trebao odigrati u Blatu, dok je 19. veljače na rasporedu Kup susret protiv Mladosti.

Igrački kadar osnažen je dolascima Josipa Celčića, Manuela Devedžića, Zvonimira Kneževića i Danijela Puljića, dok su Mičevec napustili vratar Mateo Sušin te Karlo Celčić. Uz četiri novopridošla igrača Barukčić u proljetnom dijelu prvenstva računa još na; J. Tadića, Kundiha, Mihalja, Bubala, Gusaka, Fišera, S. Tadića, F. Bedekovića, Butkovića, M. Celčića, Marinčevića, Drmića te ozlijeđene Smoleca i D. Bedekovića.   

Podijeli