Novosti Sport Događanja

I Rakarje bez rješenja za Kurilovčane: Šestok i Mlinarić obavili golgeterski posao

25.07.2021. / Damir Žbulj

Strmec je bio domaćin osmog kola Malonogometne lige VG Sjever, u kojem su Kosnica, Pleso, Velika Mlaka i Mičevec nadali uspjehu Rakarja protiv Kurilovca, kako bi se barem malo zakomplicirala borba za trofej...

Međutim, Kurilovčani nisu imali sluha za takve kombinacije, Rakarje je upisalo prvi poraz sezone i razlika na vrhu ostala je ista.

I bez Josipa Mihanovića i bez Jurice Čumpeka bili su uvjerljivi, slavili su 4:1, a golgeterski posao odradili su dvostruki strijelci Šestok i Mlinarić.

Kosnica je identičnom 4:1 pobjedom u derbiju s Plesom zadržala poziciju prvog pratitelja s pet bodova minusa, dok je Velika Mlaka s 2:1 'sredila' Črnkovec te stigla do 15 bodova.

Obrezina je s 2:1 dobila domaćina Strmec, Selnica je istim rezultatom bila bolja od Gradića, dok je Ščitarjevo s 4:1 nadigralo Mičevec.

Do kraja premijernog izdanja MNL VG Sjever ostala su tek tri kola, iduće subote, posljednjeg dana srpnja, domaćin je Velika Mlaka, pretposljednje kolo igra se u Rakarju, a završnica i podjela pehara bit će 14. kolovoza u Kosnici.

Igrat će se i Kup natjecanje u Selnici, u subotu 7. kolovoza.

Vodeći Kurilovec u subotu igra protiv Mičevca, program otvaraju Kosnica i Gradići, slijedi dvoboj Ščitarjeva i Strmca pa Obrezine i Črnkovca. Domaćin će u okršaj s Plesom, a zadnji na teren izlaze Selnica i Rakarje.

MNL VG Sjever:
1. Kurilovec 21
2. Kosnica 16
3. Velika Mlaka 15
4. Pleso 13
5. Mičevec 12
6. Rakarje 11
7. Obrezina 11
8. Gradići 11
9. Ščitarjevo 11
10. Črnkovec 5
11. Selnica 4
12. Strmec 4

 

Podijeli