Novosti Sport Događanja

I odbojkaši Kvaternika prvaci grada

08.02.2017. / Sportska redakcija

U sportskoj dvorani Osnovne škole Šćitarjevo jučer je održano gradsko natjecanje osnovnih škola u odbojci za dječake. Sudjelovalo je šest ekipa koje su bile podijeljene u dvije grupe iz kojih su pobjednici izborili finale, a drugoplasirana škola utakmicu za treće mjesto.

U grupi A, dječaci Osnovne Škole Slavka Kolara pobjedama nad vršnjacima iz Jurja Habdelića i Nikole Hribara osvajaju prvo mjesto i ulazak u finale, gdje su ih čekali učenici Osnovne škole Eugen Kvaternik koji su bili uspješniji od školaraca iz Kumičića i Ščitarjeva. Treće mjesto pobjedom nad Osnovnom školom Šćitarjevo osvajaju učeni Osnovne škole Jurja Habdelića, dok u najljepšoj utakmici natjecanja Osnovna škola Eugena Kvaternika s 2:0 pobjeđuje školsku ekipu Slavka Kolara i ostvaruje plasman na županijsko natjecanje.

Za ovaj uspjeh koji potpisuje profesor Ivica Herceg zaslužni su; Genti Martinaj, Patrik Trefil, Matija Dora, Lovro Šantek, Lovro Matković, Martin Mijadžiković, Vedran Jelčić, Ivan Cavrić, Luka Skarić, Marko Crnogorac i Patrik Strnić .

Podijeli