Novosti Sport Događanja

I Move 4 Fuji: Otkazana i Wings for Life World Run humanitarna utrka

13.03.2020. / Damir Žbulj

Nažalost, zbog trenutne zdravstvene situacije u Hrvatskoj, okolici i cijelom svijetu te i pandemije koronavirusa ovogodišnja Wings for Life World Run humanitarna utrka neće biti održana.

Pod sloganom 'I Move 4 Fuji' prošle je godine ekipa Judo kluba s invaliditetom Fuji od 52 člana pretrčala ukupno 591 km, što ih je uvrstilo među stotinu najboljih na svijetu.

"Teška srca, ali u svjetlu trenutnog razvoja situacije, donijeli smo odluku o otkazivanju svih Wings for Life World Run utrka na službenim lokacijama i Organiziranih utrka uz aplikaciju planiranih 3. svibnja. Nadamo se da vam otkazivanje utrke neće stvoriti neugodnosti. Želimo vama, vašim obiteljima i prijateljima sve najbolje u ovim izazovnim vremenima. Wings for Life je organizacija koja teži pronalasku lijeka za ozljede leđne moždine i upravo zato, zdravlje stavlja na prvo mjesto.

Ipak, u svemu tome imamo i dobre vijesti. Još uvijek možete trčati individualno uz Wings for Life World Run aplikaciju 3. svibnja – bez obzira na to gdje se nalazite. Pogledajmo naprijed s optimizmom. Molimo vas za strpljenje kako bismo se u narednim danima pripremili za potrebne administrativne korake. Do 25. ožujka zaprimit ćete daljnje upute vezane za uplaćene startnine i trčanje uz aplikaciju. Također, u narednim danima na našoj stranici moći ćete pronaći odgovore na često postavljana pitanja (FAQ).

Cilj kojem svih ovih godina zajedno težimo i na kojem radimo ostaje isti - prikupiti sredstva za istraživanja ozljeda leđne moždine. Duboko smo zahvalni vama, nevjerojatnoj zajednici trkača, za svesrdnu podršku i pomoć na tom putovanju proteklih sedam godina. Zahvaljujemo se na razumijevanju i želimo vam svako dobro," navodi se u priopćenju organizatora utrke.

 

Podijeli