Novosti Sport Događanja

Hvidra na Sveta tri kralja: U borbu za četvrtfinale priključuju se branitelj naslova Pizza Factory, Max Autodijelovi Staklo Matić i Gorenc Transporti

06.01.2023. / Damir Žbulj

Branitelj naslova pobjednika, Pizza Factory, te ekipe Max Autodijelovi Staklo Matić i Gorenc Transporti, koji su lani osvojili četvrto mjesto, svoj status nositelja moraju opravdati u osmini finala, na blagdan Sveta tri kralja, kad će se priključiti ovogodišnjem jubilarnom 30. izdanju 30. turnira Kup HVIDR-a.

Svoje mjesto među 16 najboljih na parketu srednjoškolske dvorane izborila je Pizzeria Z1, 3:2 pobjedom nad ekipom LUTUM. SC Flegar je preko Fluka i Puljića stigao do 2:0 slavlja nad ekipom Chill P-Audio. Stuparić, Ivančić, Sekulić i Šarić su se pobrinuli za 4:1 pobjedu BT Servisa nad MNK G.P., dok je Tix Servis s 3:1 bio bolji od ekipe Euro Fero, golovima dvostrukog strijelca Raužana i Režeka.

Nevjerojatno je bilo raspucavanje u okršaju Keraterma CB Kod Rojca i Šinko Car Wash, koje je završilo 10:9 slavljem Keraterma CB Kod Rojca, dok je izvođenjem sedmeraca svoje mjesto u osmini finala izborila momčad Sport One, preko druge ekipe Gorenc Transporta.

Iličić Mont je s 4:1 izbacio SuperSport, Kos je zabio dva komada, a po jedan su dodali Hrženjak i Klafurić.

Britvec, Čefko, Pavek i Karamatić su odveli Taxi Bračić do 4:1 slavlja nad momčadi NK Sava Automehanika Lovrić, a uvjerljivi su bili i momci iz CB Va Bene, koji su s 5:0 'ugasili' Gospodare Svjetla, golovima dvostrukog strijelca Berišića te Vidičeka, Barukčića i golmana Budimira.

Jako Team je pokazao svoju snagu protiv CB Chelos, a za 4:1 zaslužni su bili Baf, Kopriva, Paradžik i vratar Crnolatec. Pizzeria Viva je s dva pogotka Maričevića i jednim Lulića došla do 3:0 slavlja nad ekipom Carlsberg Croatia, The Secret Club je nakon raspucavanja izbacio Bistro Lav, dok je Patria Gym zaustavila Kova Obrt Plesu, uz dva gola Grandže i jednim Govorušića.

Akcija u petak, 6. siječnja, počinje već u 15 sati, utakmicom momčadi Iličić Mont i Sport One, slijedi okršaj ekipa BT Servis i CB Va Bene (15.45 sati), dok će od 16.30 sati u borbu za četvrtfinale Max Autodijelovi Staklo Matić i Taxi Bračić, što će biti posebno zanimljiv dvoboj za navijače u goričkoj srednjoškolskoj dvorani.

Od 17.10 sati igraju SC Flegar i Pizzeria Viva, a nakon njih na parket izlaze breški junaci Gorenc Transporti i Tix Servis (17.50 sati).

Jako Team i The Secret Club osminu finala igraju od 18.40 sati, slijedi okršaj pizzerija, između branitelja naslova Pizza Factory i momčadi Pizzeria Z1 (19.30 sati), dok će od 20.15 sati večerašnji program u Bakariću zaključiti Keraterm CB Kod Rojca i Patria Gym, nakon čega ćemo saznati svih osam najboljih na ovogodišnjem izdanju Kupa HVIDR-a.

 

Galerija slika

Hvidra na Sveta tri kralja: U borbu za četvrtfinale priključuju se branitelj naslova Pizza Factory, Max Autodijelovi Staklo Matić i Gorenc Transporti Hvidra na Sveta tri kralja: U borbu za četvrtfinale priključuju se branitelj naslova Pizza Factory, Max Autodijelovi Staklo Matić i Gorenc Transporti Hvidra na Sveta tri kralja: U borbu za četvrtfinale priključuju se branitelj naslova Pizza Factory, Max Autodijelovi Staklo Matić i Gorenc Transporti

Podijeli