Novosti Sport Događanja

Hrvoje Šimić jedino pojačanje Udarnika

10.01.2017. / Nefertum IT
Iako većina nogometnih klubova još uvijek miruje, u mnogim sredinama već je dosta živo. Jedna od tih sredina svakako je Kurilovec, jer iza Udarnika je sjajna jesen u kojoj je momčad predvođena trenerom Borisom Perkovićem osvojila jesenski naslov s pet bodova prednosti pred Španskim, dok trećeplasirani Karlovac 1919 ima četrnaest bodova manje.

-Mi se spremamo za Treću ligu te taj plasman želimo što prije riješiti. Naravno, da je želja naslov prvaka- kratko će sportski direktor Udarnika, Darko Janječić- Žica.

Momčad koja pobjeđuje ne mijenja se, a toga su svjesni i u Kurilovcu, gdje su ostali svi igrači kojima će se pridružiti tek Hrvoje Šimić iz Segeste, te trojica perspektivnih juniora, Gršić, Kolarec i Krasnić.

udarnik velika.jpg

-Budući da svi igrači ostaju možemo slobodno reći kako je to obostrana ljubav. No, proljeće će za sve igrače biti filter da vidimo tko može, a tko ne kada se uđe u Treću ligu, zbog čega se svi ponovno trebaju dokazati kako zavrijeđuju ostati u Kurilovcu- kaže nam Janječić.

Prvu prozivku trener Boris Perković obavit će u nedjelju, 22. siječnja u 11 sati na SRC-u Kurilovec nakon čega se kreće s treninzima i odigravanjem pripremnih utakmica. Prva je na rasporedu već 28. siječnja protiv Jamnice, a do proljetnog početka prvenstva Kurilovčani će igrati još protiv Kustošije, Španskog, Turopoljca te juniora Lokomotive.

udarnik velika 1.jpg

Uz to, Udarnik će zaigrati i na turniru HAŠK-a na Pešćenici gdje uz njih sudjeluju još; Samobor, Stupnik, Trnje te jedan austrijski klub, dok će posljednja provjera biti u Kup utakmici Nogometnog središta Velika Gorica.   

Podijeli