Novosti Sport Događanja

Hrvatski dragovoljac sutra gostuje u Velikoj Gorici

23.09.2016. / Nefertum IT
Pred nogometašima Gorice sutra je treća uzastopna domaća utakmica. Budući da je sedmo kolo koje se trebalo igrati u srijedu odgođeno zbog obaveza u Kupu Hrvatske, ovog vikenda drugoligaši će odraditi osmu rundu, dok će se utakmice sedmog kola igrati u srijedu 28. rujna. Takvim raspletom HNK Gorica je profitirala, jer nakon Novigrada i Zagreba u Veliku Goricu stiže pretposljednji Hrvatski dragovoljac koji još uvijek ne zna za pobjedu te na kontu ima samo tri boda.

-Već sam rekao i dečkima da ovo neće biti nimalo lagana utakmica, jer oni ovdje sigurno dolaze sa nešto zatvorenijom formacijom. Ja se nadam da će nama na naplatu doći rad s treninga, tako da se nadam pobjedi. No, neće biti lako, jer oni ovdje nemaju što za izgubiti- oprezan je trener goričkog drugoligaša, Damir Milinović.

hnk velika.jpg

Domaćim pobjedama protiv Novigrada (3:1) i Zagreba (2:1), Gorica je stigla do šeste pozicije. Trenutno Gorčani na kontu imaju deset bodova, dok vodeće Dugopolje ima tri boda više.

-Mjesto nam je i koju poziciju više. Fale nam ona dva boda koja smo izgubili u prvom kolu u susretu protiv Lučkog. Osjeti se da smo ponovno prava klapa te da dišemo kao jedan, a protiv Zagreba ponovno se čula i pjesma iz naše svlačione- kaže nam Milinović.

Što se tiče sutrašnje utakmice koja se na Radniku igra od 16 sati trener Damir Milinović ne može računati na usluge Hrvoja Jančetića, Dinka
Matoševića koji će danas biti podvrgnut operacijskom zahvatu, te Tonija Šuškovića, dok se u momčad nakon odrađene suspenzije od četiri utakmice vraća Ivan Prskalo.

Podijeli