Novosti Sport Događanja

HOK Gorica slavila bez izgubljenog seta, Velikogoričanke poražene u dramatičnom okršaju

25.11.2019. / Damir Žbulj

HOK Gorica stigla je u sedmom kolu 1. B HOL - Sjever i do četvrte pobjede. U Gradskoj sportskoj dvorani igračice pod vodstvom Diane Reščić Breko svladale su bez izgubljenog seta OK Sisak, posljednju ekipu na ljestvici.

U prvoj dionici vodila se velika borba, nakon koje su gošće u potpunosti potonule i u drugom setu osvojile tek pet poena. Završilo je na kraju s apsolutno zasluženih 25:23, 25:5 i 25:15.

Odbojkašice Velike Gorice na domaćem su parketu imale dramatičan okršaj s Medveščakom, koji je na kraju ipak slavio 1:3.

Bio je to u potpunosti izjednačen dvoboj, a gošće su prva dva seta dobile tek u samoj završnici. Velikogoričanke su u trećoj dionici na pravi način uzvratile suparnicama, ali u četvrtoj opet 'na razliku' gube ovaj susret, rezultatom 24:26, 23:25, 25:21 i 24:26.

HOK Gorica je na petom mjestu ljestvice i u idućem kolu u Gradskoj sportskoj dvorani, u nedjelju 1. prosinca u 17 sati, igraju protiv treće ekipe Mladosti.

OK Velika Gorica je na pretposljednjoj poziciji s tri osvojena boda, a u nedjelju ih čeka gostovanje u OŠ Borovje kod jakog Novog Zagreba

 

 

Podijeli