Novosti Sport Događanja

HOK Gorica na užarenom terenu u Čakovcu ugrabila tri nova vrlo vrijedna boda!

04.11.2019. / Petar Brnada

Uspješan vikend velikogoričkih klubova upotpunile su i odbojkašice HOK Gorice koje su na užarenom terenu sportske dvorane u Belici pobijedile domaćina OK Kaštel i tako u svoju Veliku Goricu odnijela još tri vrlo vrijedna boda!

-Već dugo nije viđeno ovakvo organizirano navijanje na odbojkaškim terenima. Bubnjevi, trube i glasni domaći navijači nisu uspjeli poremetiti koncentraciju Velikogoričanki. Žestoki početak i početnu ostvarenu razliku od 5:1 naše Turopoljke zadržavaju kroz čitav set i mirnom završnicom ga i privode kraju. Rezultat prvog seta 25:18- prepričavaju iz kluba.

Tako nošene navijanjem domaće igračice podižu razinu igre te ostvaruju startnu prednost koju zadržavaju do rezultata 16:11. Tada u igru umjesto Tene Špoljarić ulazi Nina Rendulić koja unosi mirnoću u prijemu, a ujedno sigurnim servisom prvo dolazi do izjednačenja rezultata. Niti pozvana minuta odmora ne pomaže domaćinima.

-Na krilima sigurnog servisa Helene Senjeć naše Velikogoričanke rade preokret i dolaze do prednosti. Dobar ritam nije uspjela poremetiti niti lakša povreda tehničarke Ane Jelić koju je uspješno zamijenila Dora Pokrajčić. Na kraju seta 25:20 za HOK Goricu. U trećem setu igračice HOK Gorice nastavljaju sa sigurnom igrom i bez većih problema privode ga kraju- rekli su iz HOK Gorica.

Konačan rezultat ŽOK Kaštel-HOK Gorica 0:3 (18:25, 20:25; 20:25).

Kako su dodali iz kluba, nedjeljno jutro bilo je rezervirano za 2. okupljanje Mini odbojkašica (3.i4.razred O.Š.) naše županije kojem su bili domaćin te su nastupili sa dvije svoje ekipe, HOK Gorica 1 i HOK Gorica 2.

Da bi vikend kluba bio u potpunosti uspješan pobrinula se i razvojna momčad HOK Gorice koju vodi Luka Bišćan i koja nastupa u 3. Nacionalnoj ligi. Na domaćem terenu svladali su igračice iz Dugog Sela rezultatom 3:1.

Podijeli