Novosti Sport Događanja

HNK Gorica II bez rezultatskog imperativa

18.07.2017. / Sportska redakcija

Prošle subote prvo okupljanje i trening imala je mlada momčad Gorice pod vodstvom trenera Perice Vidaka koja će se i dalje natjecati u Jedinstvenoj županijskoj ligi. U kadru momčadi nalaze se 23 igrača. Uz igrače 1998. godišta ovoj su momčadi priključeni i najbolji igrači 1999. godišta te najperspektivniji kadeti.

I dok je lani otvoreno bilo najavljivana borba za prvo mjesto , ove godine takvih ambicija nema. Jedini cilj je afirmacija mladih igrača, jer igrajući za B momčad tijekom prošle sezone stasali su; Krsnik, Muhar, Sedlaček, Humeljak, Krizmanić, Čurek, Povoljnjak, Lučić i Desput koji se trenutno nalaze u kadru trenera Deana Klafurića.

-Rezultatskog imperativa nemamo, cilj nam je razvoj program i nogomet kako bismo igrače što bolje pripremili za seniorski nogomet. To su odreda sve mladi igrači koji već sada puno pokazuju tako da za perspektivu ne bi trebalo biti brige. Dogovorili smo jake prijateljske utakmice koja će za neke od njih možda biti i prezahtjevne- ispričao nam je trener Perica Vidak.

Prvu provjeru momčad ima već u subotu protiv Rudara iz Prijedora, a tijekom priprema igrat će se još i protiv Udarnika (26. srpnja), Samobora (29. srpnja), Vrbovca (5. kolovoza), Gradića (6. kolovoza), Klasa (9. kolovoza), Željezničara Banja Luka (12. kolovoza) te Zagorca (19. kolovoza).

Podijeli