°C 2

HNK Gorica bez aktivnosti do 3. travnja, sezona mora završiti do 28. lipnja

18.03.2020.

Damir Žbulj

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza, kojeg je član i predsjednik HNK Gorica Nenad Črnko, donio je odluku o odigravanju svih natjecanja u skladu s odlukama Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu i preporukama Uefe, a koja će završiti do 28. lipnja 2020. godine.

Temeljem članka 43. i članka 44. st. 6. Statuta i temeljem odluka Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu dana 18. ožujka 2020. godine, Izvršni odbor HNS-a donio je sljedeću odluku:

1. Odigravanje svih natjecanja za koja je nadležan Hrvatski nogometni savez bit će u skladu s odlukama Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu Republike Hrvatske i preporukama Uefe.

2. Natjecanja iz točke 1. ove Odluke završit će do 28. lipnja 2020. godine.

3. Radna tijela HNS-a i povjerenici natjecanja zadužuju se za izradu prijedloga novog rasporeda odigravanja utakmica u natjecateljskoj godini 2019/20.

4. Za sva ostala pitanja koja se odnose na natjecanja primjenjivat će se odgovarajuće odluke Fife i Uefe.


Prema odluci IO HNS-a, preporuke nadležnih institucija i trenutni razvoj situacije na temu koronavirusa, u HNK Gorica su odlučili kako klub prekida sa svim aktivnostima do 3. travnja, kad je planirano ponovno okupljanje prve momčadi.

Trener će osigurati individualni plan rada za svoje igrače od 23. ožujka.

Nogometna škola HNK Gorica neće imati treninga do daljnjega.