Novosti Sport Događanja

[HKS TV] Navijači se vraćaju u Gradsku sportsku dvoranu: Bikovi priželjkuju povratak pobjedama

12.10.2021. / Damir Žbulj

Košarkaši Gorice u petom kolu domaćeg prvenstva na svom parketu igraju protiv zadarske Sonik Puntamike. Ekipa Josipa Sesara u prethodna je dva nastupa doživjela dva teška i neugodna poraza, kod Cibone i Splita, i ovaj dvoboj u srijedu od 18 sati prava je prilika za povratak na pobjedničke staze.

Bit će lakše i uz publiku u dvorani, jer će na ovaj susret biti dopušten ulazak navijačima, ali uz valjanu EU COVID potvrdu.

Sonik je u prošlom kolu poražen od Cibone, ali tek u posljednjoj sekundi...

"Nakon dva gostujuća poraza od Cibone i Splita stiže nam domaća utakmica protiv Sonik Puntamike. To je ekipa koja je dobila Šibenku kući i Alkara u gostima. Isto tako držala se do samoga kraja protiv Cibone, čak i vodila do posljednje sekunde što zaslužuje svaki respekt. Ekipa su koja igra agresivno na obje strane terena i svakako ćemo morati pronaći rješenje za njihovu agresivnost. Mi smo ipak više fokusirani na sebe i radimo na ispravljanju grešaka iz prošle dvije utakmice. Ukoliko budemo na pravoj razini i uspješno odgovorimo na njihovu agresivnost, možemo očekivati još jednu domaću pobjedu,” riječi su pomoćnog trenera Gorice Bože Radoša.


"Mislim da nas očekuje jedna teška utakmica protiv dobre ekipe kao što je Sonik. Dobro su izbalansirani, ali mislim da na domaćem terenu nikome ne možemo priznati da ima šanse protiv nas. Nadam se da ćemo našom timskom igrom i požrtvovnošću doći do novih bodova. To ne smijemo dovoditi u pitanje i na neki način imamo imperativ pobjede budući da smo u zadnje dvije utakmice slabije igrali. Nadam se da ćemo baš u ovoj utakmici izaći iz male krize i ponovo doći na razinu na kojoj želimo biti," najavio je Davor Konjević, koji se ove sezone jako dobro uklopio u Sesarov sustav.

Nakon četiri odigrana kola Goričani imaju dvije pobjede, nad Šibenkom i sinjskim Alkarom te dva poraza, na gostovanjima u Draženovom domu i na splitskim Gripama. 

Ulaz na dvoboj u Gradskoj sportskoj dvorani je besplatan, a KK Gorica poziva sve ljubitelje košarke da nakon dugo vremena s tribine daju podršku Bikovima na putu do nove pobjede.

Prijenos susreta možete gledati putem livestreama na HKS TV

 

 

Podijeli