Novosti Sport Događanja

[HKS TV] Bikovi su spremni za Šibenku: Momci su maksimalno motivirani

04.12.2021. / Damir Žbulj

Košarkaši Gorice vraćaju se obvezama u domaćem prvenstvu domaćim okršajem sa Šibenkom, ekipom koju su uvjerljivo dobili na otvaranju sezone na Baldekinu.

Bikovi su u 11 dosadašnjih kola prvog kruga HT Premijer lige upisali šest pobjeda i pet poraza, a poraženi su u posljednja dva nastupa, i na gostovanju i kod kuće od poljske momčadi Dabrowa Gornicza u Alpe Adria Cupu.

U srednjoeuropskom regionalnom natjecanju ove sezone nastupali su i Šibenčani, koji su u prvenstvu na omjeru 3-8 i nalaze se pri dnu ljestvice.

"Čeka nas razdoblje od tri utakmice u tjedan dana. Prva od njih je Šibenika. Mislim da stanje na tablici nije realno s obzirom na kvalitetu te ekipe. Pobijedili su Škrljevo i Osijek na gostujućem terenu te Splita na doma i sigurno da pred nama nije lagani zadatak. Mi smo nakon gustog ritma utakmica napokon dobili malo prostora da se odmorimo i kvalitetno treniramo. Vratio nam se Kalajžić. Momci su maksimalno motivirani i jedva čekamo utakmicu. Pozivam sve koji su u mogućnosti da dođu i da nas podrže u subotu," najavio je trener Gorice Bože Radoš.

Dvoboj u Gradskoj sportskoj dvorani igra se u subotu od 18 sati, a gledatelji mogu na tribinu uz važeću EU COVID potvrdu, odnosno negativan test na koronavirus.

''Kreće drugi dio natjecanja, uz puno promjena u odnosu na prvu utakmicu gdje je Šibenka dovela nove igrače. Mi igramo sa skraćenom rotacijom, ali smo se navikli na takav ritam i na novog trenera. Šibenku respektiramo, pripremamo se za nju i nadamo se našoj novoj pobjedi na domaćem terenu," naglasio je Dino Cinac, koji je u posljednje vrijeme jedan od istaknutijih pojedinaca Gorice.

Utakmicu možete pogledati i u prijenosu uživo putem HKS TV.

 

 

 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Podijeli