Novosti Sport Događanja

Gradići utrpali čak sedam komada Kučanima, Polet preokretom u finišu do slavlja u Lomnici, Jelačić u zadnjih pola sata slomio otpor Klasa

28.04.2022. / Damir Žbulj

Nogometaši Gradića nisu imali milosti prema Turopoljcu iz Kuča u osmini finala Kupa Grada Velike Gorice!

Pružili su igrači Marka Biljana još jednu nevjerojatnu partiju te su 'nekompletnim' gostima utrpali čak sedam komada!

Tijekom cijelog dvoboja domaćin je bio uvjerljiv i rezultat je samo odraz stanja na travnjaku.

Toni Borovac i Marijo Šandor bili su dvostruki strijelci, dok su po jednom zabili i Stjepan Pralas, Josip Hrženjak i Filip Turkalj.

Lomnica je ugostila Polet, a ekipa iz Buševca slavila je nakon preokreta u završnih 15-ak minuta dvoboja.

Domaći su poveli pet minuta prije kraja prvog poluvremena, iz penala kojeg je realizirao Leon Grgić, međutim, Polet dolazi do izjednačenja u dodanom vremenu preko Marija Pejaka.

Početkom nastavka Lomničani su opet u prednosti, precizan je Luka Bubalo, koji je tek ušao u igru...

No, gosti koriste svoje prilike u finišu dvoboja. Prvo je Ivan Zagorec, također džoker s klupe, izjednačio rezultat u 78. minuti, dok je dvije minute prije isteka regularnog vremena s bijele točke siguran Mario Stuparić, za potpuni preokret i 2:3 na semaforu.

Štef Deverić je već u 12. minuti ostao bez ozlijeđenog kapetana Marka Dijaneževića i to može biti jedan od razloga poraza od turopoljskog rivala iz Jedinstvene županijske nogometne lige.

Klas iz Mičevca dugo je držao 'nulu', ali je ekipa iz Vukovine u završnih pola sata slomila otpor suparnika.

Ivan Smok je osigurao prednost Jelačiću u 66. minuti, ubrzo je poentirao i Lovro Karaula, a na konačnih 0:3 postavlja Miron Memić, desetak minuta prije kraja.

U utorak je Lukavec s 3:0 nadigrao Mladost iz Obrezine, a ranije je četvrtfinale izborio i Mraclin, nakon 3:1 pobjede nad Kupom.

 

 

Podijeli