Novosti Sport Događanja

Gradići ugostili plenum klubova Četvrte lige

03.02.2018. / Ivana Ćurić

Trećeplasirani sastav Četvrte lige, Nogometni klub Gradići ugostio je jučer plenum klubova kojim je predsjedao povjerenik za natjecanje Željko Mihalj.

U dnevnom redu vodstvo lige osvrnulo se na jesensku polusezonu, ali i na pripreme koje je potrebno poduzeti uoči proljetnog nastavka prvenstva.

-Hvala vam što ste bili korektni i surađivali s nama kako bi natjecanje prošlo u što regularnijem ozračju. Ponikve su zasluženo osvojile prvo mjesto u ligi koju čini respektabilan sastav klubova- podvukao je povjerenik za natjecanje, Željko Mihalj.

Iz sadašnje lige dva kluba imaju mogućnost ulaska u Treću ligu, iz koje prema sadašnjem plasmanu ispadaju klubovi iz zagrebačkog okružja, zbog čega će biti izuzetno zanimljiva borba za ostanak u Četvrtoj ligi.

-Osim što nas čeka uzbudljiva borba za vrh, zanimljiva će biti i borba za ostanak, gdje je realno za očekivati da ispadnu četiri kluba- rekao je Mihalj.

Također, odlučeno je da proljetni dio starta prvog vikenda u ožujku, dok se posljednje kolo igra prve subote u lipnju. (Dr)

Podijeli