Novosti Sport Događanja

Gornja Opatija slavi trofej, Matej Skrbin najbolji igrač, Pavao Galović prvi topnik Breške lige

16.08.2020. / Damir Žbulj

Sjajna sezona 17. izdanja Malonogometne lige Vukomeričke gorice imala je isti takav završetak! Već tradicionalno na blagdan Velike Gospe u Dubrancu se odlučuje o prvaku, a ove godine trofej odlazi u Gornju Opatiju!

U posljednjem kolu čak četiri ekipe imale su šansu za slavlje, ali je Gornja Opatija iskoristila vodeću poziciju i 3:0 pobjedom nad Šiljakovinom zacementirala svoju poziciju na vrhu. Josip Brajković s dva pogotka i Daniel Brajković s jednim potvrdili su titulu...

U posljednjoj utakmici Dubranec je sa 6:3 nadigrao Veliku Bunu i za sjajnu sezonu nagrađen je drugim mjestom i peharom viceprvaka. Fenomenalni Pavao Galović utrpao je u suparničku mrežu novih pet komada pa je na kraju s ukupno 32 pogotka zaslužio titulu najboljeg strijelca.

Donji Hruševec je u izravnom okršaju dobio branitelja naslova Kravarsko pa je na kraju završio na trećem mjestu. Za 2:1 pobjedu zabili Zvonimir Matušin i Matej Skrbin, koji je na kraju ovogodišnje Breške lige i uzeo nagradu za najboljeg igrača!

Vratar pobjednika Ivan Klasnić proglašen je najboljim čuvarem mreže, a u ovogodišnju najbolju šestorku, uz Klasnića, Skrbina i Galovića, izabrani su i Matija Brajković (Gornja Opatija), Robert Huđber iz Velike Bune te Marko Tičarić iz Kravarskog.

 

Podijeli